laatste nieuws

Virus Graffiti London 2019 26 mei 2019 om 13:45 uur

De graffiti writer Virus maakt hele vette pieces in verschillende stijlen. Zoals altijd heb ik totaal geen idee waar hij vandaan komt, maar het is vet. Dus ram op play en check it!!

Trying to FIX a Faulty £54 ($70) Nintendo Switch from eBay 26 mei 2019 om 13:43 uur

YouTube kanaal My Mate Vince heeft een kapotte Nintendo Switch gekocht online en zoals je al verwacht gaat hij deze fixen en laat dit stap voor stap aan je zien in de onderstaande reparatie porno video. Dus ram op play en enjoy.

Game Sack: The Best 16-Bit Castlevania 26 mei 2019 om 13:39 uur

In de nieuwste aflevering van Game Sack zien we vandaag de beste Castlevania titels voorbij komen die op 16-Bit systemen zijn verschenen. Want wie denkt dat deze op één hand zijn te tellen heeft het mis. Zoals altijd zeer leuk en informatief, dus ram op play en enjoy de geschiedenis les.

Top 10 Deleted Levels in Video Games 26 mei 2019 om 13:36 uur

Video games en films hebben een hoop gemeen, want voor je het eind product ziet is er een hoop veranderd en aangepast. In het geval van video games is er code terug te vinden en zien we zo nu en dan levels die er nooit gekomen zijn. De onderstaande video laat je hier nu tien voorbeelden van zien, ...

Top 10 Characters Galactus Has Destroyed 26 mei 2019 om 00:31 uur

Galactus is één van de meest sterkste wezens in het Marvel universum en eet planeten op om in level te blijven. Nu gaat hij al heel wat jaren mee en heeft in de loop der jaren een hoop bekende karakters vernietigd en daar over gaat de onderstaande video die je hier tien voorbeelden van laat zien.

TV Shows That Totally Collapsed In Their Final Seasons 26 mei 2019 om 00:28 uur

De fans van Game of Thrones zijn diep teleurgesteld in het laatste seizoen die gehaast overkomt. Maar deze show is niet de enige die in zijn final stage onderuit gaat. De onderstaande video laat je daar nu meer voorbeelden van zien, dus ram op play en check it.

Mistakes in Zelda Games - Did You Know Gaming? Feat. Lady Pelvic 26 mei 2019 om 00:25 uur

Did You Know Gaming? heeft wederom een nieuwe video online gezet en daar in staat vandaag een fouten in Zelda games centraal. Daar in zien we niet alleen de beelden, maar is het Lady Pelvic die alles informatief aan elkaar babbelt voor je. Dus reden genoeg om het even te checken

Installing The NEW GameBoy Pocket Bivert Mod Chip! 26 mei 2019 om 00:22 uur

De Nintendo GameBoy Pocket verscheen in 1996 en was een verbeterde versie van de bekende OG handheld waar Nintendo mee domineerde. Maar volgens sommige mensen is het scherm nog steeds een minpuntje en daarom is er een chip die Bivert toe past en wat dat is, kan je nu horen en zien in de onderstaan...

Dorkly Bits: Mario Meets His Biggest Fan 25 mei 2019 om 20:15 uur

De website Dorkly heeft wederom een nieuwe Dorkly Bits video online gezet en daar in zien we vandaag hoe Super Mario zijn grootste fan ontmoet. Zoals het gezegde gaat: Never meet your heroes. Dus ram op play en enjoy.

Sci-fi Short: The Run 25 mei 2019 om 19:44 uur

Wij van Eigenwereld.nl zijn gek op Sci-fi shorts, want deze zijn vaak heel erg creatief met de effecten en vaak originele verhalen. Iets waar Hollywood een gebrek aan heeft en keer op keer een remake uit braakt om weer wat geld uit je zak te kloppen. De onderstaande short is weer heel erg nice en ...

ONEDAY with: SKAME 25 mei 2019 om 19:43 uur

De graffiti scene in Parijs is extreem groot en kent een shitload aan writers die hun ding doen. YouTube kanaal Writers 2 Banlieue gaat geregeld op een dag en nacht pad met deze schrijvers en leggen dit uiteraard vast op video. De nieuwste uit de serie kan je nu hier onder bekijken.

25 Things You Missed In John Wick Chapter 3: Parabellum 25 mei 2019 om 19:40 uur

John Wick Chapter 3: Parabellum doet het verdomd goed in de bioscopen en zal deze franchise zeker nog terugkeren in de toekomst. Maar het laatste deel uit de serie heeft een hele hoop kleine details en verwijzingen 25 daar van komen nu voorbij in de onderstaande video. Dus ram op play en enjoy.

Small Details You Missed In Brightburn *update 22:51* 25 mei 2019 om 19:38 uur

Het horror genre heeft er een nieuw kindje bij, want superhelden horror film is een ding geworden. Zo zien we in Brightburn een mix van Halloween en Superman. Een buitenaards kindje (die superkrachten heeft) die een psychopaat is en op killing spree gaat. James Gunn is producent er van en dat is o...

Game of Thrones (Revenge of the Sith Style!) *SPOILERS!!* 25 mei 2019 om 19:35 uur

Youtube kanaal The Unusual Supspect heeft heel slim in gehaakt op de Game of Thrones season 8, door beelden daar uit te monteren in de Star Wars Revenge of the Sith stijl. Ik zeg niks meer dan ram op play en let op SPOILERS!!

Top 10 Iconic Horror Movie Masks 25 mei 2019 om 19:31 uur

Een beetje enge horror film pshyco heeft toch wel een heel erg masker op om zo zijn identiteit te verhullen. Dus moeten de makers van deze films zeer creatief te werk gaan, en soms zitten daar klassiekers bij zoals het ijshockey masker van Jason uit Friday the 13th. Maar er is meer en daar over ga...

Jon Snow Wick 25 mei 2019 om 19:29 uur

Nu John Wick Chapter 3 in de bioscopen is te zien, zijn er ook legio websites and YouTube kanalen die hier op in haken. In de onderstaande video van Corridor zien we wat er zou gebeuren als John Wick en Jon Snow uit Game of Thrones gemixed zouden worden. Dus ram op play en enjoy.

Sonic The Hedgehog Movie DELAYED Until 2020 - And EVERYONE Wins! 25 mei 2019 om 19:03 uur

De Sonic The Hedgehog trailer werd afgebrand omdat Sonic menselijke tanden had en er behoorlijk weird uitzag en niks meer weg had van de video game icoon die iedereen kent. Gisteren werd bekend dat de film is verschoven naar Valentijnsdag 2020 en RGT 85 heeft er een reactie video over gemaakt die ...

Swamp Thing: Abby 25 mei 2019 om 18:54 uur

Swamp Thing is altijd een heel apart karakter geweest en een soort van Beauty and the Beast verhaal. Op 31 mei deze maand zal er een TV serie in Amerika van start gaan met dit wezen in de hoofdrol en om je hier alvast lekker voor te maken is er nu de onderstaande video verschenen.

SDK Jungle Mission - Graffiti Video 25 mei 2019 om 18:41 uur

Het Canadese Hip Hop collectief Stompdown Killaz zijn weer terug en ook goed actief. Want naast rappen en een eigen kledingmerk doen ze ook aan graffiti en daar van is er vandaag een nieuwe video verschenen en laten de heren hun kunsten zien. Dus ram op play en enjoy.

Rental Reviews: Last Action Hero (1993) 25 mei 2019 om 18:38 uur

James Rolfe van Cinemassacre heeft vandaag een nieuwe Rental Review online gezet waar in hij met vrienden terug kijkt naar de jaren negntig cult klassieker Last Action Hero, die je zeker één keer in je leven gezien moet hebben. Zoals altijd heerlijk trivia, humor en leuke gesprekken.

10 Best Movie End Credits Ever 25 mei 2019 om 18:35 uur

Eind credit scenes zijn niet nieuw en zijn bij veel films al heel erg vaak voorbij gekomen en door Marvel nu mainstream geworden. De onderstaande video van WhatCulture laat je daar nu tien voorbeelden van zien, dus reden genoeg om op play te rammen en te genieten.

Star Trek: Picard Teaser Breakdown video's 25 mei 2019 om 17:15 uur

Precies twee dagen geleden verscheen de teaser trailer van Star Trek: Picard die ons laat zien wat de captain is gaan doen na zijn pensioen. Nu zijn er zoals gewoonlijk een hoop kanalen die de teaser een breakdown hebben gegeven deze kan je nu hier onder vinden.

The Kingdom Hearts 3 Rap 25 mei 2019 om 17:13 uur

Rappers zijn gek op pop culture en dus ook op video games en maken hier zelfs hele tracks over en dat is wat valt onder het subgenre Nerdcore. Youtuber None Like Joshua heeft er een carrière uit gemaakt en zijn nieuwste track gaat over Kingdom Heart 3 en deze kan je hier onder horen en zien.

Another Top 10 Avoidable Deaths In Movies 25 mei 2019 om 16:47 uur

Soms gaan karakters in films onnodig dood en vaak ook nog eens op een hele domme manier. Daarom heeft de website WatchMojo.com nu de onderstaande top tien video online gezet, waar in je kan zien hoe tien karakters op een lullige manier stopte met roken. Uiteraard SPOILERS!!

Disney's Aladdin - Will Smith Mystery Box 25 mei 2019 om 16:45 uur

De aankomende jaren gaat Disney een aantal live-action films maken van hun tekenfilm klassiekers. Twee daar van zijn The Lion King en Aladdin. Sinds gisteren is deze in de Nederlandse bioscopen te zien en verscheen er vandaag de onderstaande video waar in de frisse prins tenenkrommend leuk probeer...

Top 10 Video Game Trailers That Spoiled The Game 25 mei 2019 om 16:32 uur

Film trailers liegen vaak in je gezicht of geven het plot en de twist al ver vooruit. Dit gaat ook op voor video game trailer die precies het zelfde doen en de nodige spoilers in hun trailer lieten zien. Dus ram op play op check it.

X-Men: Dark Phoenix - We're X-Men TV Commercial 25 mei 2019 om 16:28 uur

De film X-Men: Dark Phoenix is gebaseerd op gelijknamige Dark Phoenix comics, die redelijk complex zijn en uiteraard voor de film versoepelt zal worden. Vandaag verscheen er een TV spot en deze ziet er.... meh uit. Niet zo vreemd aangezien de film een hoop reshoots heeft gehad en dat voorspeld alt...

Top 10 Epic Game of Thrones Battles 25 mei 2019 om 16:25 uur

Game of Thrones mag dan wel veel fans teleurstellen met het einde van de show, maar dat neemt niet weg dat er een aantal hele vette gevechten voorbij zijn gekomen. De onderstaande video laat je daar nu tien voorbeelden van zien, dus ram op play en check it. (oja, SPOILERS enzo)

Godzilla: King of the Monsters - Knock You Out - Exclusive Final Look 25 mei 2019 om 16:20 uur

Het is alweer een kleine vijf jaar geleden dat Godzilla verscheen, een nieuwe remake van het Japanse sloop monster die ook deze keer behoorlijk huis hield. De film viel wat tegen, maar was zeker niet slecht. Er komt nu een vervolg aan met de titel Godzilla: King of the Monsters en daar van kan je ...

Waive One - Abandoned House Graffiti #4 25 mei 2019 om 16:19 uur

De vaste bezoekers van Eigenwereld zijn ondertussen wel bekend met de graffiti writer Sotep die zijn kunsten legaal en illegaal vertoont en de video's er van online post. Vandaag zien we hem op een muur bij een verlaten huis onder handen nemen en er best mooi uit ziet. Dus ram op play en enjoy.

Review: Rage 2 24 mei 2019 om 19:59 uur

Alweer acht jaar geleden verscheen Rage met een hoop bombarie, want deze postapocalyptische shooter was als een light gun game in deze scène van Breaking Bad (recensie) te zien, terwijl Jesse tripte op Meth. Maar er was ook nog deze easter egg uit de tv-show en Snoop Dogg die met deze spotjes de ...

Harrison Ford Reacts to Mark Hamill's Impression of Him and Death of Chewbacca 24 mei 2019 om 18:58 uur

Harrison Ford is een cult icoon van Star Wars tot Indiana Jones, hij is een levende legende. Nu was hij pas geleden te gast bij de Amerikaanse talkshow host Jimmy Kimmel en daar bij kwam de dood van Peter Mayhew die Chewbacca speelde. Dit doet hij op een hele emotionele manier en dit is te zien in...

Top 10 Best Opening Scenes In Animated Films of All Time 24 mei 2019 om 18:50 uur

Een goede openingsscène kan een film letterlijk legendarisch maken en dat gaat op voor alle genres en dus ook bij animatie. Daar over gaat de onderstaande video die je daar nu tien voorbeelden van laat zien. Dus ram op play en enjoy.

Game Sins - Everything Wrong With A Plague Tale: Innocence 24 mei 2019 om 18:16 uur

YouTuber Dartigan heeft wederom een nieuwe aflevering van Everything Wrong with video games online gezet. Waar in hij deze keer het recent verschenen A Plague Tale: Innocence aan de beurt is. Zoals altijd erg grappig en vooral messcherp. Dus ram op play en check it out!!