Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bespreek hier alles omtrent de Xbox 360 en Xbox One van Microsoft. Ook kun je hier terecht voor de eventuele opvolger van de console.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door baxic » di 17 aug 2010, 19:55

wtfuck ik ga in assassins creed 2 zn stad in met mn oom moet ik een paar guard distracte nou wil ik dat gaan doen hup with scherm wtfucckkk weet iemand wat the hell dit is ??? dit is de xbox 360 versie
Afbeelding
het moet niet gekker worden iedereen die de game illegaal heeft kan hem wel chillend spelen en ik die het orgineel heeft niet
Afbeelding

Gebruikersavatar
Radical
Beheerder
Berichten: 1166
Lid geworden op: di 19 jan 2010, 19:01

Re: assassins creed 2 wtfuck miss iemand een oplossing ???

Bericht door Radical » di 17 aug 2010, 21:25

En na opnieuw aanzetten van de console?

Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door baxic » di 17 aug 2010, 21:32

ja na 3 keer opnieuw doen deed ie het weer alleen het ligt dus aan de game zelf want het gebeurt vaker kut ubisoft
Afbeelding

Rick-Bellic
Berichten: 1039
Lid geworden op: do 11 feb 2010, 07:09

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door Rick-Bellic » di 17 aug 2010, 22:07

Heb je al geprobeerd de game te installeren?

Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door baxic » di 17 aug 2010, 22:42

nee heb toen ik dit deed bleef hij nog langer vasthange het is nu opgelost maar het is zoiezo een klote spel
Afbeelding

Gebruikersavatar
Canciser
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 14 mar 2010, 19:54
Locatie: Eindhoven

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door Canciser » di 17 aug 2010, 23:05

Ik maak altijd een reserve-kopie van mijn xbox games! (Is niet illegaal) Na een paar krasjes doen die verdraaide dvd's het soms niet meer. Maar goed dat het opgelost is.
Afbeelding

Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door baxic » wo 18 aug 2010, 00:13

dus je hebt je drive geflashed ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Canciser
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 14 mar 2010, 19:54
Locatie: Eindhoven

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door Canciser » wo 18 aug 2010, 15:30

Jep, ik kan er ook illegale games op spelen. Heb er een aantal liggen, maar tegenwoordig koop ik alles gewoon netjes:P
Afbeelding

Gebruikersavatar
baxic
Berichten: 2106
Lid geworden op: za 13 feb 2010, 11:36
Locatie: somewhere

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door baxic » wo 18 aug 2010, 16:29

hmm oke want als microsoft weer een ban wave gaat houden zou ik je xbox maar van het internet houden .
Afbeelding

Gebruikersavatar
Canciser
Berichten: 62
Lid geworden op: zo 14 mar 2010, 19:54
Locatie: Eindhoven

Re: Assassin's Creed 2 wit scherm, iemand een oplossing?

Bericht door Canciser » wo 18 aug 2010, 17:13

Hij ligt zo'n beetje altijd van het internet af, behalve als ik online speel. Ik heb het niet zo met de multiplayers, alleen CoD doe ik online op steam. Verder heb ik wel BFBC2 gespeeld omdat ik daar geen live gold voor hoefde te hebben.
Afbeelding

Plaats reactie