HBO vanaf februari van start via Ziggo

RDJ134 16 januari 2012 om 18:48 uur

Wie mijn nieuwsposten over TV series volgt weet hoe ik altijd loop te bitchen dat deze hier pas een jaar later of totaal niet verschijnen. Maar vanaf februari zal de Amerikaanse betaal zender HBO in Nederland via Ziggo van start gaan, en de afleveringen een dag later in HD en On Demand beschikbaar komen. Wat ik persoonlijk een hele goede ontwikkeling vind, omdat dit een goed alternatief is op het downloaden. De prijs voor drie HBO kanalen en de On Demand service zijn slechts 15 Euro per maand. Als je Ziggo als provider hebt (andere volgen nog later dit jaar) kan je op 6, 7 en 8 februari kennis met de kanalen maken. Meer informatie over het aanbod en de FAQ kan je op de webiste ItsHBO.nl vinden.


HBO start in Nederland op 6, 7 en 8 februari met een preview voor alle Ziggo klanten met een digitale ontvanger.Op die dagen kunnen zij kijken naar een aflevering van Luck, Mildred Pierce en Game of Thrones.
Vanaf 9 februari treedt de volledige programmering van HBO, HBO2 en HBO3 in werking.

Het Amerikaanse HBO is één van de allergrootste abonneekanalen ter wereld. HBO (afkorting voor Home Box Office) heeft alleen al in Amerika bijna 30 miljoen abonnees en maakt programma's die te zien zijn in meer dan 150 landen.

Wat de zender uniek maakt, is dat HBO niet afhankelijk is van reclame-inkomsten zoals gewone tv-zenders. De kijker betaalt, dus de kijker bepaalt. Dit betekent dat HBO eigenzinnige en grensverleggende series, films, concertregistraties en documentaires kan maken én uitzenden. Televisie van het allerhoogste niveau, zonder reclameonderbrekingen.

Bij een abonnement krijg je het complete HBO pakket: drie HD-televisiekanalen, gratis toegang tot HBO On Demand en HBO GO. Je kunt dus, zonder extra kosten, via je televisie, laptop, tablet of smartphone onbeperkt on demand films en series kijken.

Je hoeft vanaf nu ook niet meer een jaar of langer te wachten tot je favoriete serie hier op tv te zien is: je ziet 'm gewoon in dezelfde week als in Amerika. Mét Nederlandse ondertiteling, zónder reclameonderbrekingen.

Reageer