Kinect Star Wars pakt groots uit in april *update 23:59*

RDJ134 7 februari 2012 om 20:47 uur

Goed nieuws voor alle Star Wars fans die zitten te wachten op Kinect Star Wars, en de bij behorende console die beïnvloed is door R2D2 en C-3PO. Want beiden kan je vanaf 3 april in huis halen, wat je precies van deze bijzondere en gelimiteerd console en game kan gaan verwachten is te lezen in het onderstaande persbericht.

Update: shitload aan screens toegevoegd.





Vandaag hebben Xbox 360 en LucasArts aangekondigd dat "Kinect Star Wars" en de Xbox 360 Limited Edition "Kinect Star Wars" console bundel vanaf 3 april verkrijgbaar zullen zijn voor respectievelijk 49,99 EUR (CAP) en 399,99 EUR (CAP). Star Wars fans van alle leeftijden kunnen binnenkort het Star Wars universum naar hun eigen woonkamer halen en deel uitmaken van de films door de kracht van Kinect voor Xbox 360.

Met vijf modi - Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Galactic Dance Off en Duels of Fate - maakt "Kinect Star Wars" het mogelijk voor Star Wars fans van alle leeftijden om mee te doen aan verschillende Star Wars belevingen. Naast de eerder aangekondigde Jedi, Podracing en Rancor modi, hebben Xbox 360 en LucasArts vandaag nieuwe toevoegingen onthuld van de game, waaronder:


Nieuwe ervaringen in de Jedi Destiny Mode, waaronder:

  • Space Battles: Als je door de Galaxy reist om een kwaad onder ogen te komen dat de Republic dreigt te ondermijnen, zul je betrokken raken bij strijdkrachten van het Empire in intense ruimtegevechten

  • Speeder Bikes and Landspeeders: Bestuur iconische Speeder Bikes en Landspeeders tijdens je epische reis

  • New Duels: Strijd tegen opponenten als Count Dooku en Darth Vader op je reis om een Jedi te worden

  • New Duels of Fate mode, een vechtervaring om je Jedi vaardigheden te verscherpen tegen de Dark Side

  • New Galactic Dance Off mode waarin popliedjes in een Star Wars- jasje zijn gestoken, waarin diegenen die nog steeds bezig zijn met het verbeteren van hun Jedi vaardigheden even een pauze kunnen nemen om op de dansvloer te battlen tegen Darth Vader of hun beste move kunnen laten zien "Solo style".

    Daarnaast zal de Xbox 360 Limited Edition "Kinect Star Wars" console bundel een exclusieve C-3PO unlockable bevatten voor de Dance Mode.








  • Reageer