Datum en FUBAR trailer van Spec Ops: The Line

RDJ134 21 februari 2012 om 16:28 uur

2K Games heeft vandaag bekend gemaakt dat de tactische militaire shooter Spec Ops: The Line vanaf 29 juni 2012 wereldwijd in de winkels ligt. Wie zijn game pre-order kan overigens gaan genieten van een leuke extra als een snellere ranking en de FUBAR pack met leuke outfits. Hier onder kan je het persbericht lezen met alle info, en de trailer bekijken.





2K Games kondigt vandaag aan dat Spec Ops: The Line vanaf 26 juni 2012 te koop is in Noord- Amerika voor de Xbox360® van Microsoft, Playstation®3 en de Windows PC. Het spel is internationaal beschikbaar vanaf 29 juni 2012. Daarnaast ontvangen fans die de titel vooraf bestellen bij de deelnemende winkeliers in-game extra's die de multiplayer ervaring verbetert.

Naast de single-player campagne, bevat Spec Ops: The Line een uitgebreide class-based multiplayer ervaring. De multiplayer modus heeft squad-based games die plaatsvinden in de visueel verbluffende omgeving van een door zandstormen verwoest Dubai. Als een extra stimulans ontvangen de spelers die de game vooraf bestellen bij de deelnemende winkeliers een FUBAR pack, die de volgende online multiplayer inhoud bevat:

Je verdient twee keer zoveel ervaringspunten tijdens de eerste week spelen. Dit stelt de spelers in staat sneller te stijgen in de ranglijsten.

  • Het AK-47 wapen wordt vrijgespeeld bij Rank 1.
  • De "Officer Class" wordt vrijgespeeld bij Rank 1. Deze character class bevat een aantal team-based voordelen, zoals het verminderen van de schade aan teamgenoten en het vergroten van de effectiviteit van andere klassen;
  • Toegang tot het "FUBAR Pack '', die exclusieve accessoires bevat. Dit geeft de spelers de mogelijkheid om hun personages aan te passen met unieke en visueel onderscheidende items.

    "We zijn blij om officieel de eerste details aan te kondigen over de multiplayer in Spec Ops: The Line", zei Denby Grace, senior producer bij 2K Games. "Bovendien hebben mensen die het spel vooraf bestellen een direct voordeel in de multiplayer modus.''

  • Reageer