Nieuwe DLC voor NeverDead

RDJ134 29 februari 2012 om 18:32 uur

NeverDead was zoals je in mijn review hier op Eigenwereld.nl kon lezen een net niet helemaal titel, het heeft zo zijn leuke originele momenten maar toch........ Anyway er is vandaag weer nieuwe DLC voor de game verschenen en wat deze je te bieden heeft kan je hier onder lezen:


NeverDead Expansion Pack Volume 2 stelt spelers in staat hun online speelervaring te verbeteren met NADA baas Sullivan, een nieuw speelbaar karakter. Daarnaast wordt het Sewer level uitgebreid met drie nieuwe uitdagingen en zijn er twee nieuwe outfits verkrijgbaar voor de belangrijkste held, Bryce Boltzmann.

In tegenstelling tot de bijdehante onsterfelijke Bryce, biedt Het karakter Sullivan een pragmatische en georganiseerde aanpak. Daarnaast is het Sewer level uitgebreid met drie nieuwe uitdagingen: Egg Hunt, waarbij spelers het tegen elkaar opnemen om waardevolle voorwerpen te bemachtigen; Fragile Alliance waarin rivalen van checkpoint naar checkpoint racen en het brute 'Onslaught' waarin demonische legers verslagen moeten worden.

Reageer