Bioshock Infinite heeft een datum

RDJ134 1 maart 2012 om 17:19 uur

De verwachtingen rond om Bioshock Infinite zijn zeer groot, want ook al was Bioshock 2 geen slechte titel, het was niet het succes waar op gehoopt werd. Maar dit nieuwe deel die in de lucht in plaats van de bodem van de zee (waar ook de Snorkels wonen) afspeelt zal dus op 19 oktober verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.


2K Games kondigt vandaag aan dat BioShock® Infinite op 19 oktober 2012 wereldwijd beschikbaar zal zijn voor de Xbox 360®, Playstation 3® en Windows PC.

BioShock Infinite plaatst de spelers in de rol van Booker DeWitt, een taaie voormalige Pinkerton-agent, samen met de revolutionaire AI partner Elizabeth. In een fictief Amerika van 1912 proberen de twee uit alle macht Columbia te onvluchten, een stad die zweeft tussen de wolken. Gewapend met een arsenaal aan nieuwe wapens en vaardigheden gaan ze het gevecht aan met hun vijanden in unieke en uitgestrekte omgevingen. De klassieke BioShock gameplay gaat gepaard met innovaties zoals luchtgevechten op supersnelle Sky-lines. En dat alles in dienst van een meeslepend verhaal dat kenmerkend is voor Irrational Games.

Reageer