Mass Effect 3 glitch delete Achievement van gamerslijsten

RDJ134 13 maart 2012 om 20:08 uur

Vandaag was er opeens grote paniek, want een shitload aan gamers ontdekte dat hun Achiements lijst gedeleted was en sommige opeens een gamerscore van nul hadden. Microsoft is gelijk aan de slag gegaan om dit probleem op te lossen en dat is ondertussen gebeurd, en de mensen die nog problemen hebben moeten simpelweg even hun profiel uit- en inloggen. Maar de oorzaak is volgens Tweakers.net een glitch in Mass Effect 3, waarbij het behalen van een bepaalde nog niet nader genoemde Achievement opeens alles begint te deleten en te wissen. Ik denk persoonlijk dat het de Reapers zijn die niet willen dat de gamers hun verslaan, de sneaky bastards!!


"The issue that some customers were experiencing with zero Achievements and Gamerscores has now been resolved," the company said. "We apologize for any inconvenience this may have caused. You may need to log off and log back in for the information to be updated."



Een grote groep gamers klaagt over problemen met hun Xbox Live-account nadat zij Mass Effect 3 hebben gespeeld. De gebruikers melden Xbox 360 Achievements kwijt te zijn. Ook zijn avatars, inclusief gekochte kleding, verdwenen.

De oorzaak achter het probleem, dat er onder meer toe zou leiden dat veel Xbox 360-gebruikers hun Achievement-punten kwijt zijn geraakt, is nog onbekend. Wel lijkt er een lijn te zitten in de meldingen; veel gamers kregen last van de problemen nadat zij Mass Effect 3 hadden gespeeld. Het vrijspelen van een bepaalde Achievement in dat spel lijkt er voor te zorgen dat het puntentotaal van de gebruiker naar nul wordt teruggebracht.

Reageer