De eerste screens van COD: Black Ops *UPDATE 16:24*

RDJ134 2 mei 2012 om 01:50 uur

Het was even lachen gister avond, want er zou om 19:00 iets met de aankondiging van Call of Duty: Black Ops 2 komen. Dus iedereen was zo hyper als ze zes jarige koter die net een tree Red Bull op heeft. Wat bleek, er zijn drie screens verschenen met artwork. Leuk detail is dat deze al gister middag op het Internet te vinden waren. Maar goed, vast en zeker meer tijdens de aankomende E3 die van 5 tot 7 juni plaats vind in Los Angeles. Zoals nu traditie is doen we hier uiteraard gezellig live verslag van via een chat box.

Update: Holy shit en we hebben een trailer

Update: shitload aan nieuwe media (screens en video's) en informatie. Het is goed om te weten dat de zombie mode ook weer terug is in deze titel. Want persoonlijk heb ik me daar meer mee vermaakt dan Black Ops zelf. Maar goed, de website Kotaku heeft dit artikel met feiten gemaakt
en de webiste Joystiq heeft de trailer wat nader bekeken en vond een hoop 'verborgen' informatie.

Interessant is dat als je heel goed op let (enkele frames) je het bekende Guy Fawkes masker kan zien, deze staat gelijk aan hackers en is al sinds jaar en dag het 'logo' van het hackers collectief 'Anonymous'. Of die hier blij mee zijn is afwachten, en als de servers van Activision opeens onbereikbaar zijn weten we dat het pissed off zijn.
















Call of Duty®: Black Ops II is de meest grensverleggende en intense Call of Duty®-ervaring ooit. In Call of Duty: Black Ops II zijn de krantenkoppen van vandaag de dag een voorbode van een nieuwe koude oorlog die in 2025 wereldwijd tot spanningen leidt. In dit conflict strijd je met geavanceerde wapens waaronder robots en drones. Dankzij nieuwe technologie op het gebied van graphics, word je in de vertakkende verhaallijnen van de singleplayer-campagne overdonderd door de indrukwekkende actie.

"Dit is zonder enige twijfel de meest ambitieuze Call of Duty ooit," zegt Eric Hirshberg, directeur van Activision Publishing, "Call of Duty: Black Ops II overtreft niet alleen alle verwachtingen, maar ook voorgaande delen uit de serie. Treyarch heeft een authentieke fictionele wereld weten te creëren, gebaseerd op de groeiende onrust van de 21e eeuw. Je komt midden in een koude oorlog terecht waarin grootmachten strijden om de wereldmacht. Tenminste, tot een gevaarlijke cyberterrorist onze grootste kracht verandert in onze grootste zwakte."

"Met Call of Duty: Black Ops II wilde het team de grenzen verleggen van wat fans van een Call of Duty-game verwachten," zegt Mark Lamia, hoofd studio bij Treyarch, "Of het nu gaat om de singleplayer-campagne, Zombies of multiplayer, we willen op alle fronten de verwachtingen voorbij streven. De campagne beschikt over een diepgaand verhaal met vertakkende verhaallijnen en keuzes die van grote invloed zijn op het spelverloop. Zombies maken voor het eerst hun opwachting in multiplayer en geven spelers een grotere en meer diverse verzameling gameplay-ervaringen, zodat je op geheel nieuwe wijze oorlog voert tegen zombies. Multiplayer beschikt over alle soorten speelstijlen om je nog meer mogelijkheden te bieden. Met Call of Duty: Black Ops II zetten we alles op alles en rusten we niet totdat we niets minder dan de allerbeste Call of Duty ooit hebben gemaakt."

De bekroonde ontwikkelaar Treyarch en Activision Publishing, Inc., dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI), brengen op 13 november het vervolg uit van het alom geprezen Call of Duty®: Black Ops. Deze game heeft sinds 2010 het record van grootste entertainmentrelease in de geschiedenis in handen. Call of Duty: Black Ops II beschikt nog niet over een leeftijdsclassificatie. Voor meer informatie kun je terecht op www.callofduty.com/blackops of volg Call of Duty: Black Ops II op www.facebook.com/codblackops.

Door de grenzen te verleggen zoals fans dat gewend zijn van de entertainment franchise die record na record deed sneuvelen, brengt Call of Duty ®: Black Ops II gamers naar de nabije toekomst; een Koude Oorlog gesitueerd in de 21e eeuw, waar technologie en wapens gezamenlijk een nieuwe generatie van oorlogsvoering inluiden.

Pre-order nu.

Reageer