Info en media van Halo 4

RDJ134 16 mei 2012 om 22:01 uur

Zo nu en dan word het leven als nieuwsposter heel erg makkelijk gemaakt, want je kan zelf wel een draai geven aan een toegezonden persbericht geven. Maar als de informatie simpel weg te veel is, kan je gewoon een schaamteloze knip en plak actie ondernemen. Dus bij deze:






Bijna vijf jaar na de gebeurtenissen in "Halo 3", stapt "Halo 4" in een nieuwe richting en start een epische nieuwe sci-fi sage, waarin de legendarische held Master Chief terugkeert om zijn lot in de ogen te kijken en neemt hij het op tegen een boosaardige kracht die de toekomst van het Heelal in gevaar brengt. Naast een diep verhaal en een sterke campaign, introduceert "Halo 4" een totaal nieuwe multiplayer ervaring, "Halo Infinity Multiplayer" genaamd, dat de multiplayer geschiedenis van de "Halo" franchise uitbouwt en innovatie biedt op het gebied van storytelling en multiplayer belevingen.

We introduceren: "Halo Infinity Multiplayer"*

De centrale plek in je Spartaanse carrière is de UNSC Infinity - het grootste ruimteschip in de UNSC vloot - dat de hub is van je "Halo 4" multiplayer ervaring. Hier bouw je jouw Spartan-IV supersoldaat, en vorder je in je multiplayer carrière, zowel in competitieve als coöperatieve game modi. Omgeven door de looks, de geluiden en de crew van de UNSC Infinity, zal je multiplayer beleving meer verweven zijn met de fictie van "Halo" dan ooit tevoren. Je vorderingen en gamekeuzes zullen je uiterlijk, je arsenaal en je rol op het slagveld beïnvloeden.

Spartan Ops. Als eerste in zijn soort en als nieuwe toevoeging aan de "Halo" franchise, is Spartan Ops een episodisch avontuur dat storytelling, een hoge kwaliteit filmische beelden, en gameplay vol actie met elkaar vermengt en een ongeëvenaarde ervaring brengt in serie-vorm.

Door een wekelijkse serie aan filmische afleveringen op Xbox LIVE, zal Spartan Ops het voortgezette verhaal van de UNSC Infinity vertellen, die de gebeurtenissen van "Halo 4" opvolgen. Deze afleveringen zullen draaien om de leiders en crew van de UNSC Infinity, en een nieuw team Spartanen - de Majestic Squad. Deze filmische afleveringen zullen de achtergrond leveren voor de wekelijkse Spartan Ops gameplay missies. Speelbaar in single-player of co-op (met tot drie vrienden), ontdek je de uithoeken van Requiem in deze missies, en help je de geheimen van de mysterieuze Forerunner wereld te onthullen.

Spartan Ops is een avontuur op grote schaal en bouwt het "Halo 4" verhaal uit. Toegang tot Spartan Ops zit in "Halo 4" zonder extra kosten en bezorgt twee campaign ervaringen in één game. *

War Games. De competitieve multiplayer modi van "Halo 4", bekend als War Games, vinden plaats op het gevechtsdek van de UNSC Infinity en laten de intuïtieve ervaringen waar "Halo" om bekend staat herleven. "Halo 4" introduceert verse, inleefbare, nieuwe game modi en strategieën om je te helpen vorderen in je Spartan-IV carrière, terwijl het een ervaring bezorgt die nog steeds typisch "Halo" is. Meer details over alle modi van War Games zullen later bekend worden.

De speler centraal. "Halo 4" bevat een flink uitgebreid pakket aan nieuwe multiplayer modi, wapens, vaartuigen, pantsermogelijkheden, een nieuwe loadout en speler progressiesysteem, en een nieuw bepantseringsmodificatiesysteem dat voor het eerst in een "Halo" game voor de speler op maat gemaakte gameplay-verbeteringen introduceert. Deze verbeteringen kunnen in Spartan Ops, maar ook in bepaalde War Games matchmaking playlists gebruikt worden, en geven meer macht aan de keuze van de speler, waardoor de creatieve opties flink worden uitgebreid, en de beleving dieper wordt voor core fans en toegankelijker voor nieuwkomers.

Het "Halo 4" speler progressiesysteem gaat verder dan simpele esthetische upgrades, en bemoedigt spelers om tijd en moeite te investeren om een Spartaan te creëren die eruitziet en speelt zoals zij dat willen. Spelers kunnen gevechtsverbeteringen verdienen en activeren, genaamd "Specializations", gebaseerd op de stijl die ze spelen, van besluipend tot vol de aanval in, en alles daartussenin.

"Halo 4" Limited Editie

Naast de "Halo 4" Standaard Editie (69,99 EUR CAP), zal de "Halo 4" Limited Editie verkrijgbaar zijn voor 79,99 EUR (CAP)**. De "Halo 4" Limited Edition maximaliseert je multiplayer ervaring en zet je in de schoenen van een Spartan-IV aan boord van de UNSC Infinity - de hub van je "Halo" multiplayer carrière, en bevat:

War Games Map Pack toegang - De Limited Edition bevat toegang tot negen maps: drie toekomstige competititeve multiplayer map packs, elk drie locaties bevattend, die te downloaden zullen zijn na de release op Xbox LIVE. (Een gedetailleerd releaseschema voor de map packs zal later aangekondigd worden)

Specializations - Ontvang vroege toegang tot zes Specializations, beschikbaar bij de release op Xbox LIVE, om hogere rangen te verkrijgen in je Spartaanse carrière. Naast het verkrijgen van toegang tot nieuwe rangen, unlockt Specializations ook nieuwe customization opties. Kopers van de "Halo 4" Limited Edition zullen op de dag van de release toegang krijgen tot Specializations, terwijl anderen zullen moeten wachten tot Specializations een tijdje later uitkomt.

UNSC Infinity Briefing Packet - Dit bevat een bepantseringsschema, een ontwerp van het massieve ruimteschip zelf, en inzicht in wat het betekent om een van de beste soldaten van de mensheid te zijn: de Spartan-IV's.

Bonus digitale content via Xbox LIVE:

o Een unieke in-game Spartan-IV bepantserings skin
o Een unieke in-game wapen skin voor de Assault Rifle
o Een exclusief in-game embleem
o Een Xbox LIVE Avatar prop
o Een Xbox LIVE Avatar Spartan-IV wapen set
"Halo 4: Forward Unto Dawn" Special Edition - Een uitgebreide 90-minuten versie van de live-actie digitale serie die het "Halo" universum tot leven brengt, dat een boeiend achtergrondverhaal vertelt dat leidt tot de gebeurtenissen van "Halo 4".

o Met de volgende exclusieve video's:

§ Bonus in-fictie content die de karakters en verhalen uitgebreid toelicht in
"Halo 4: Forward Unto Dawn"

§ Speciale Feature: Bringing Gaming into Reality

§ De 'Making of "Halo 4: Forward Unto Dawn"' achter-de-schermen

"Halo 4: Forward Unto Dawn" -Live-actie digitale serie

Deze oktober gaat "Halo 4: Forward Unto Dawn" in première op een Machinima kanaal op YouTube (dat binnenkort aangekondigd gaat worden), en op Halo Waypoint. "Halo 4: Forward Unto Dawn" is een live-actie digitale serie die de fans terugneemt naar het verschrikkelijke begin van de Human/Covenant oorlog, als de Master Chief een jonge cadet inspireert die later een leider zou worden aan boord van het grootste schip van de UNSC: de UNSC Infinity. "Halo 4: Forward Unto Dawn" vertelt een verhaal dat leidt naar de gebeurtenissen van "Halo 4".

Gecreëerd in partnerschap met Hollywood talent uit de film-, televisie- en nieuwe media industrie, brengt "Halo 4: Forward Unto Dawn" een nieuw "Halo" verhaal tot leven op een schaal die nog niet eerder is gezien in het "Halo" Universum. De serie debuteert in oktober op het nieuwe Machinima kanaal op YouTube en op Halo Waypoint als serie met vijf afleveringen. De "Halo 4" Limited Edition zal toegang bevatten tot de "Halo 4: Forward Unto Dawn" Special Edition via Halo Waypoint, met nog niet eerder getoond bonusmateriaal, naast exclusieve fictie en achter-de-schermen video's.

"Halo 4" komt op 6 november 2012 uit, exclusief op Xbox 360, en is de volgende blockbuster in de iconische franchise die vorm heeft gegeven aan de geschiedenis van entertainment en een generatie gamers heeft gedefinieerd. Ontwikkeld door 343 Industries, vervolgt "Halo 4" het verhaal van de iconische held uit de serie, de Master Chief, 4 jaar na de gebeurtenissen van 'Halo 3'. In 'Halo 4' keert de legendarische held Master Chief terug om zijn lot in de ogen te kijken en neemt hij het op tegen een boosaardige kracht die de toekomst van het Heelal in gevaar brengt. "Halo 4" brengt de serie in een nieuwe richting door de meest epische en exploratieve campaign te bezorgen, naast een verhaal gebaseerd op emoties en een multiplayer aanbod als nooit tevoren - de grondstenen voor een episch nieuwe sci-fi sage.


Reageer