MGS HD Collection Vita heeft een datum

RDJ134 24 mei 2012 om 18:15 uur

Konami heeft vandaag bekend gemaakt dat de Metal Gear Solid HD Collection vanaf 29 juni beschikbaar komt voor de PlayStation Vita. Uiteraard is dit geen 1:1 port van de console versies, en zal unieke features hebben die exclusief voor de PSVita worden toegevoegd.


Vandaag bevestigt Konami Digital Entertainment GmbH dat METAL GEAR SOLID HD Collection voor de PlayStation®Vita gereleased wordt op 29 juni.

De veelgeprezen Hideo Kojima is verantwoordelijk voor de METAL GEAR SOLID HD Collection. De HD collection bestaat uit de twee geliefde klassiekers METAL GEAR SOLID 2: Sons of lIberty en METAL GEAR SOLID 3: Snake Eater. Beide games beschikken over verbeterde graphics in de originele PlayStation®2 versie. Daarnaast zorgt het Transfarring systeem van Kojima Productions ervoor dat spelers hun gegevens van hun PlayStation®3 METAL GEAR SOLID HD Collection kunnen overzetten naar hun PlayStation®Vita. Hierdoor kunnen zij het spel weer starten waar ze gebleven zijn.

De Metal Gear Solid HD Collection voor de PlayStation®Vita biedt fans van de serie een ervaring als nooit te voren, met behulp van de op maat gemaakte controlemechanismen, die optimaal gebruik maken van het unieke touchscreen en het touchpad-systeem van de handheld. Met behulp van hun vingers kunnen spelers inzoomen op filmpjes, een kijkje nemen om de hoek, vijanden ondervragen, de wapens en items bekijken en snelle aanvallen uitvoeren met een mes.

Reageer