Test Drive: Ferrari Racing Legends heeft een datum

RDJ134 25 mei 2012 om 18:43 uur

Atari heeft vandaag de datum van Test Drive: Ferrari Racing Legends vrij gegeven, en dat houd in dat we vanaf 6 juli aanstaande kunnen gaan racen met wagens die we nooit in ons hele leven kunnen betalen. Tenzij iemand Eigenwereld.nl voor een paar miljoen wilt over nemen, dan neem ik deze woorden allemaal terug.


Atari, Rombax Games & Bigben Interactive presenteren vandaag de officiële trailer van Test Drive: Ferrari Racing Legends, vol prachtige Ferrari's in actie. De racegame verschijnt op 6 juli voor Xbox 360®, PlayStation®3 en PC.

Test Drive: Ferrari Racing Legends combineert twee ijzersterke merken die synoniem staan voor snelheid en rijplezier. Voor het eerst worden de auto's van de Italiaanse fabrikant weergegeven in high definition en gecombineerd met het rijplezier uit de Test Drive serie. In de game reis je langs alle tijdperken uit de geschiedenis van Ferrari en stap je aan boord van de eerste modellen tot de allernieuwste F1 wagens.

In Test Drive: Ferrari Racing Legends zijn 51 auto's met veel oog voor detail nagebouwd, van de 125 S (de allereerste Ferrari) tot de moderne Formule 1 bolides en straatauto's zoals de Enzo Ferrari en de 430 Scuderia. De game bevat 39 circuits in Europa en Amerika, waar je kunt racen op beroemde Grand Prix circuits en testbanen, die er precies zo uitzien als ze deden in het tijdperk waarin je speelt.

Reageer