De eerste media en informatie van Harry Potter for Kinect

RDJ134 26 mei 2012 om 02:30 uur

De Harry Potter franchise is nog altijd goed voor een shitload aan geld en binnenkort kan alle acht de films na spelen met de Xbox 360 en de Kinect motion controller. Dit houd NIET in dat je Emma Watson met je toverstokje kan gaan beswaffelen. Wat de game je wel te bieden heeft is hier onder te zien en te lezen.





Gebaseerd op alle acht de Harry Potter films, maakt Harry Potter voor Kinect het mogelijk voor spelers om Harry Potter, Ron Wezel en Hermelien Griffel te vergezellen op een onvergetelijke reis door Zweinstein Hogeschool voor Hekserijen en Hokus Pokus. Met KINECT's scantechnologie kunnen Harry Potter spelers voor het eerst hun eigen heks of tovenaar creëren om de avonturen van de film te beleven.

Door de controller-vrije besturing en spraakherkenningtechnologie van KINECT kunnen spelers spreuken uitspreken en fysiek uitvoeren door de juiste manoeuvre te maken. Hierdoor ontstaat een buitengewone, meeslepende Harry Potter belevenis.

"Harry Potter voor Kinect neemt oude en nieuwe Harry Potter fans mee op een actief avontuur in de betoverende wereld," aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Kinderen en ouders zullen genieten van het creëren van hun favoriete Harry Potter avonturen: van het vliegen op een bezemsteel in een Zwerkbalwedstrijd tot het vechten met Keltische aardmannetjes en duelleren met andere tovenaars."

Harry Potter voor Kinect geeft spelers de kans onvergetelijke momenten uit de films te ervaren. Van de toverstaf die jou kiest bij Ollivanders, ingedeeld worden in de groep als eerstejaars student aan Zweinstein, tot de strijd aangaan met Je-Weet-Wel in een spannende tovenaarsstrijd. Spelers die de lessen onder de knie hebben, kunnen tegenstanders uitdagen in uitdagende mini-games, of de krachten bundelen met familie en vrienden in co-op gameplay.

Reageer