LOL: Film logica volgens RTL Nederland

RDJ134 29 mei 2012 om 14:23 uur

Films kijken op TV is al een ramp op zich zelf, want zo ontkom je niet aan die vervelende reclames, en ook is het heel normaal dat er hele scenes uit films worden geknipt vanwege de commercials. Maar een andere irritatie is het uitzenden van films in verkeerde volg orde, iets wat de afgelopen weken maar liefst twee keer is voor gekomen met Men in Black en Iron Man. Daar werd eerste het tweede deel en er na het eerste deel uitgezonden. Hilarisch, maar als kijker toch heel erg vervelend aangezien je de films graag in de volgorde wilt bekijken zoals ze gemaakt zijn.

Nu stoorde forum lid Coola zich hier ook aan, en besloot om RTL Nederland om opheldering te vragen, en het antwoord wat hij hier op kreeg is echt hilarisch te noemen. Want ze zenden de volgorde uit van de laatst uitgebrachte film. Hier onder kan je de mail wisseling tussen Coola en RTL Nederland bekijken.


Coola schreef:Hoe kunnen jullie zo stom zijn om zaterdag 26 mei. Eerst Iron Man 2 uit te zenden en dan pas Iron Man 1. Vorige keer hebben jullie dat ook al gedaan met Man in Black 1 en 2. en kom nou niet met dat de films elkaar toch niet opvolgen en het dus niet nodig is dat je ze in de goeie volgorde uitzend. want ze volgen elkaar wel degelijk op.



Publieksservice RTL Nederland schreef:Als een film meerdere delen heeft maar met loze verhaallijnen of dat je ze afzonderlijk kan bekijken, kiest RTL er altijd voor om het recentste deel eerst uit te zenden. Voor het recenste deel is altijd meer belangstelling.

Reageer