Logitech Wireless Solar Keyboard

RDJ134 30 mei 2012 om 17:38 uur

Apple is op het ogenblik niet meer weg te denken in dit ditigale tijdperk, en ook hardware fabrikant Logitech speelt hier handig op in met een nieuw keyboard. Nu zal je denken: NO SHIT SHERLOCK, en dat is ook zo, maar de Wireless Solar Keyboard K760 werkt geheel op zonnen energie. Dus dat bespaard je een hoop munten, en dat is iets wat goed van pas komt in deze Euro tijden.







Logitech introduceert een nieuw toetsenbord op zonne-energie: de Wireless Solar Keyboard K760 voor de Mac, iPad en iPhone van Apple. De Wireless Solar Keyboard K760 is een uitbreiding van Logitech's lijn met toetsenborden op zonne-energie dat tot nu toe bestond uit de Wireless Solar Keyboard K750 en de Solar Keyboard Folio voor de iPad. De Wireless Solar Keyboard K760 beschikt over Bluetooth, waarmee tegelijkertijd meerdere apparaten kunnen worden gekoppeld. De gebruiker kan met een druk op de knop eenvoudig schakelen tussen de verschillende aangesloten apparaten.

"Laptops, smartphones en tablets worden steeds meer gebruikt. Zowel zakelijk als privé", zegt Denis Pavillard, vice-president experience design bij Logitech. "Omdat de producten van Apple voor een deel deze trend bepalen, is Logitech continu op zoek naar het verbeteren van de gebruikservaring van deze producten. Door het opladen via zonne-energie, het vertrouwde Mac design en het gebruiksvriendelijke ontwerp, is de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 een product dat Apple-gebruikers wereldwijd zal aanspreken."

Eenvoudig schakelen
De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is stijlvol, compact en voorzien van zonnecellen om de batterij op te laden. Via de Bluetooth-verbinding kan het toetsenbord gekoppeld worden aan maximaal drie apparaten. De gebruiker kan hier eenvoudig tussen schakelen zonder opnieuw te verbinden. Dit betekent dat er makkelijk geswitcht kan worden van de Mac naar de iPad naar de iPhone en weer terug.

Design in lijn met Apple
Als accessoire voor de producten van Apple, beschikt de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 over een slank, minimalistisch design en Mac-specifieke toetsen, waaronder de Command-, helderheid- en uitwerptoets. Het ontwerp van de toetsen maakt typen comfortabeler, stiller en zorgt voor meer snelheid en precisie dan typen op een scherm.

Milieuvriendelijk
Met zijn pvc-vrije constructie, volledig recyclebare verpakking en ingebouwde zonnepanelen is de Logitech Wireless Solar Keyboard K760 milieuvriendelijk. Net als bij de overige Logitech toetsenborden op zonne-energie, kan de Wireless Solar Keyboard K760 in alle lichtomstandigheden worden opgeladen. Zowel bij veel als weinig licht en zowel binnenshuis als buitenshuis. Volledig opgeladen werkt het toetsenbord ten minste drie maanden, zelfs in volledige duisternis (gebaseerd op een gemiddeld gebruik van acht uur per dag).

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 is naar verwachting beschikbaar vanaf juli 2012, voor een adviesprijs van 79,99 euro. Voor meer informatie: www.logitech.com of http://blog.logitech.com/.

Reageer