Vier vaderdag met Hugo in het Spoorwegmuseum

RDJ134 13 juni 2012 om 20:26 uur

Zin om aanstaande zondag een unieke vaderdag te vieren, neem dan je 'ouwe' mee naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Want daar is die dag een leuk feestje gaande om de DVD en Blu-Ray release van Martin Scorsese's prachtige Hugo (2011) te vieren. Je kan er de film zien en... lees het maar in het onderstaande persbericht die het beter dan ik verteld.


Op 20 juni komt de hartverwarmende familiefilm HUGO uit op DVD en Blu-ray. Deze film gaat over het weesjongetje Hugo, die in het Parijse treinstation woont. Om de release van deze film te vieren, organiseren Universal Pictures Benelux en Het Spoorwegmuseum een HUGO Vaderdag, voor alle kinderen die hun vader een bijzondere Vaderdag willen bezorgen.

Verras je vader en neem hem 17 juni mee naar het Spoorwegmuseum in Utrecht voor een onvergetelijke Vaderdag! Naast alle leuke activiteiten die je in het Spoorwegmuseum kunt beleven, krijgt deze dag een extra bijzonder Hugo tintje! Bezoekers kunnen niet alleen de film bekijken in de sfeervolle bioscoop, bij de trein kun je op de foto met de "gemene" spoorwegambtenaar en zijn hond. Ook kun je deelnemen aan verschillende leuke gethematiseerde workshops, waarbij je onder andere je eigen klok en treinkaartje kunt maken. Tot slot kun je meedoen aan de Hugo speurtocht, waar je mooie prijzen mee kunt winnen! Deelname aan de Hugo activiteiten is gratis.

Het Spoorwegmuseum:
Maliebaanstation - 3581 XW - Utrecht
Toegangsprijs: € 14,50; kinderen t/m 3 jaar gratis
www.spoorwegmuseum.nl

Reageer