Forza 4 2013 SRT Viper Pack nu GRATIS beschikbaar

RDJ134 22 juni 2012 om 16:48 uur

Ik heb diep respect voor Turn 10 en Microsoft die het maandelijks voor elkaar krijgen om de fans van Forza Motorsport te voorzien van nieuwe content. Vaak moet je hier een klein bedrag voor ophoesten, maar zo nu en dan geven ze ook wat gratis weg. Zo kan je vanaf vandaag de 2013 SRT Viper Pack geheel kosten loos downloaden.


Forza Motorsport 4" fans kunnen vanaf vrijdag 22 juni een van de meest gewilde auto's van dit jaar besturen met het 2013 Viper Pack. Het pack zal gratis te downloaden zijn in de "Forza Motorsport 4" Marketplace en op Xbox LIVE.

Het 2013 SRT Viper Pack zal een SRT Viper bevatten waar je in kunt rijden, en heeft cockpit- en exterior views, die de krachtige prestaties van de auto on-track zullen benadrukken. Daarnaast heeft Turn 10 Studios samengewerkt met SRT om een gloednieuwe Autovista ervaring te bouwen, die de mooie features van de auto highlight en details geeft over de geschiedenis van de productie van dit model. Net als met de andere wagens in Autovista in "Forza Motorsport 4", zullen fans de mogelijkheid hebben de auto te ontdekken en ermee te interacteren door alleen gebruik te maken van hun handen met Kinect of met hun Xbox 360 controller.

Officieel onthuld op de 2012 New York International Auto Show, is de 2013 SRT Viper de nieuwste van de Viper serie van Amerikaanse topwagens. Dodge begon de Viper modellijn in 1992 met het eerste model dat bekend is als de RT/10 Roadster en heeft consistente verbeteringen aangebracht in de Viper lijn tot aan 2010, toen de laatste generatie Dodge Viper modellen is geproduceerd.

Rijd dit najaar in de SRT Viper in "Forza Horizon": Vanaf 23 oktober 2012 zullen fans ook de mogelijkheid hebben om off-track in de SRT Viper te rijden in "Forza Horizon", een nieuwe game die open-road race ervaringen biedt en ongeëvenaard realisme, diversiteit en innovatie bevat waar de "Forza Motorsport" franchise bekend om staat.

Reageer