Jeffrey Suijkerbuijk is de Nederlandse Spider-Man die naar NY gaat

RDJ134 25 juni 2012 om 16:04 uur

Om te vieren dat deze week The Amazing Spider-Man op het witte doek is te zien en speelbaar als video game, heeft Sony Pictures met Activison samen een wedstrijd georganiseerd. Hier bij moesten deelnemers in Spidey outfit verschijnen en hem na doen. De grote winnaar is Jeffrey Suijkerbuijk die net getrouwd is en nu met zijn kersverse bruid een reisje naar New York mag maken, want dat was namelijk de hoofdprijs. Het is jammer dat we nu pas over deze wedstrijd horen want ik denk dat ik in mijn Spider-Man payama had mee gedaan.


Samen met Sony Pictures organiseerde Activision een Spider-Man event rondom de Euromast. Voor de deelnemers die in Spider-Man kostuum verschenen was er nog meer te doen: op 100 meter hoogte stapten deze abseilers over een balustrade om vervolgens recht naar beneden af te dalen. De Euromast is de enige plek in Europa waarbij het abseilen op deze manier (geen wand om je voeten tegen af te zetten) gebeurt.

Rond de nieuwe Spider-Man film geeft Activision een nieuwe game uit: The Amazing Spider-Man. Deze wordt gemaakt door gamestudio Beenox, het bedrijf dat eerder verantwoordelijk was voor onder meer Spider-Man: Shattered Dimensions en Spider-Man: Edge of Time.



Reageer