Brake vanaf vandaag in de winkel

RDJ134 18 juli 2012 om 00:01 uur

Vanaf vandaag ligt de actie film Brake in de winkels op Blu-Ray en DVD. In deze film schitterd Stephen Dorff uit Blade (1998), Public Enemies (2009) en Fellon uit 2008 in de hoofdrol. Deze film is zo aan de trailer een soort van 24 meets Burried en dat kan best nog wel eens verdomd interessant zijn. Als het goed is krijgen we een review exemplaar, en kan je binnenkort het review van de film hier op Eigenwereld.nl lezen.






Een agent van de geheime dienst, Jeremy Reins (Stephen Dorff), wordt in de kofferbak van een auto gevangen gehouden. Iets wat lijkt op een willekeurige kidnapping draait uit op een beklemmende adembenemende situatie waarbij Jeremy ontdekt dat hij wordt gebruikt als pion in een terroristisch plot. De klok tikt en er wacht een enorme onbekende catastrofe.

Jeremy wordt door zijn kidnappers gedwongen te luisteren naar alles wat er buiten gebeurt. Hij hoort aan hoe zijn vrienden en collega ́s worden aangevallen en ten onder gaan. De enige manier om zijn geliefden te redden is een geheim prijs te geven waarvan hij heeft gezworen het te beschermen.

Een superspannende thriller van Gabe Torres in de lijn van Burried en Unthinkable.
Scenario: Timothy Mannion. Met in de hoofdrollen Stephen Dorff (Blade, Immortals) Tom Berenger (Inception, Training Day, Faster) en Chyler Leigh (Grey's Anatomy - TV series).
Distributie: BFD Home Entertainment. Publiciteit: MvSP.

Technische gegevens
DVD
TAAL: Engels - AUDIO: Dolby Digital 5.1 - BEELD: 1.78:1
SPEELDUUR: 87 minuten - GENRE: Thriller - REGIO: 2 (PAL)
KIJKWIJZER: 12 jaar, angst, geweld
Consumentenadviesprijs: € 14,99

Blu-ray disc
TAAL: Engels - AUDIO: DTS HD Master 5.1 - BEELD: 1080P HD 1.78:1 SPEELDUUR: 90 minuten - GENRE: Thriller
KIJKWIJZER: 12 jaar, angst, geweld
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Reageer