Forza Horizon" Limited Collector's Editie onthuld

RDJ134 11 juli 2012 om 19:38 uur

Hoewel we eigenlijk maar bar weinig weten over Forza Horizon. Heeft de media die we gezien hebben de indruk gegeven dat we deze keer niet meer over circuits gaan rijden, maar door een grote open wereld. Any way, Microsoft was zo aardig om mij de onderstaande mail te sturen die jullie er op wijst dat er een heuse Limited Collectors Editie aankomt. Het hele bericht kan je hier onder lezen.


Op 26 oktober draait het allemaal om snelheid, stijl en vrijheid op de open weg als "Forza Horizon"- op E3 2012 door IGN, Destructoid, G4TV en Electronic Gaming Monthly erkend als een van de meest veelbelovende racegames van dit jaar - een vliegende start neemt.


Word een VIP met de Limited Collector's Editie

De "Forza Horizon" Limited Collector's Editie bevat een branded STEELBOOK â„¢ met de game en een "Forza Horizon" Festival ticket dat toegang verleent tot een waardevol assortiment van exclusieve in-game content, en een VIP-lidmaatschap voor "Forza Horizon."

Het VIP-lidmaatschap opent de deuren naar interessante content voor "Forza Horizon" spelers, waaronder een exclusief VIP Pack van vijf wagens die beschikbaar zijn bij de release (hierover volgen binnenkort meer details), speciale erkenning in de Forza gemeenschap en exclusieve toegang tot VIP-only in-game events.

De "Forza Horizon" Festival Ticketservice geeft ook toegang tot extra digitale content voor "Forza Horizon", toegankelijk via Xbox LIVE, waaronder:

· Launch Day Add-on Pack van vijf wagens (hierover binnenkort meer details)
· Vijf exclusieve "Forza Horizon" Limited Collector's Editie Car Pack uitvoeringen
· "Forza Horizon" Accelerator Token Pack*

  • "Forza Horizon" Accelerator tokens maken het mogelijk om je carrière te versnellen met onmiddellijke toegang tot exotische auto's, in-game populariteit, fast passes en het direct unlocken van maps

    Kijk voor meer informatie op http://www.forzamotorsport.net

    Volg de franchise op Facebook en Twitter: Facebook: https://www.facebook.com/forzamotorsport Twitter (# ForzaHorizon) http://twitter.com/turn10studios


  • Reageer