Halo 4: Forward Unto Dawn trailer

RDJ134 13 juli 2012 om 18:12 uur

Microsoft weet hun Halo titels altijd goed te promoten met live action video's, en voor het vierde deel wordt de lat een stuk hoger gelegen. Want in aanloop naar de launch komt er een mini serie, en daar van kan je hier onder de eerste echte trailer zien. Laten we eerlijk zijn, doet Master Chief daar nu Terminator na??






Vannacht hebben 343 Industries en Microsoft Corp. Tijdens de San Diego Comic-Con, 's werelds grootste popcultuur conventie, de officiële trailer van "Halo 4: Forward Unto Dawn" onthuld, de live-actie digitale serie die gebaseerd is op de bestverkopende Xbox franchise. De serie zal op 5 oktober wereldwijd gedistribueerd worden door Machinima (op het nieuwe kanaal Machinima Prime) en op Halo Waypoint. Het verhaal van "Halo 4: Forward Unto Dawn" zal zich ontrafelen in een serie van 5 afleveringen in de aanloop naar de wereldwijde lancering van "Halo 4" op 6 november. De officiële "Halo 4: Forward Unto Dawn" trailer is nu te bekijken op Machinima Prime (http://www.youtube.com/MachinimaPrime) en op Halo Waypoint (http://halo.xbox.com/ForwardUntoDawn). Machinima zal daarnaast exclusieve content, achtergrond en informatie over de karakters onthullen in de aanloop naar deze serie.

"Halo 4: Forward Unto Dawn" vertelt een spannend verhaal over heldendom en opoffering op een schaal die niet eerder vertoond is in het "Halo" universum, en neemt fans terug naar het begin van de Covenant oorlog en leidt naar de gebeurtenissen van "Halo 4". Met als setting de United Nations Space Command (UNSC) militaire academie, traint een groep cadetten om de volgende generatie soldaten te worden in de voortdurende oorlog van de UNSC tegen de opstandelingen van andere koloniale planeten. Onder deze cadetten heeft Thomas Lasky het moeilijk door zijn twijfels over deze oorlog, en door de last van de verwachtingen waar hij wellicht niet aan kan voldoen. Als Lasky zijn potentieel als militaire leider accepteert, arriveert de verschrikkelijke buitenaardse alliantie bekend als de Covenant en schudt zijn wereld ondersteboven. Geïnspireerd door de Master Chief, moet hij beslissen wat het betekent om een held te zijn. "Halo" fans die Lasky's spannende beginverhaal meemaken via "Halo 4: Foward Unto Dawn" zullen speciale inzichten krijgen in het verhaal van "Halo 4" en in de "Halo Infinity Multiplayer" ervaring.

Geregisseerd door Stewart Hendler ("H+", "Sorority Row") en geschreven door Todd Helbing en Aaron Helbing ("Smallville", "Spartacus"), heeft "Halo 4: Forward Unto Dawn" een diverse cast, bestaande uit bekend en opkomend Hollywood talent, waaronder Tom Green ("Dance Academy") als Thomas Lasky, Anna Popplewell ("The Chronicles of Narnia") als Chyler Silva, Daniel Cudmore ("X2", "X-Men: The Last Stand", "The Twilight Saga") als de Master Chief, Ayelet Zurer ("Angels&Demons", "Munich") als Mehaffey, Mike Dopud ("Mission Impossible - Ghost Protocol") als General Black, Enisha Brewster ("Footloose") als April Orenski, Masam Holden ("Grey's Anatomy", "Elizabethtown") als Michael "Sully" Sullivan, Osric Chau ("2012") als JJ Chen, Iain Belcher ("Supernatural") als Vickers, en Kat de Lieva als Dimah.

"Halo 4: Forward Unto Dawn" is geproduceerd door een productieteam geleid door executive producers Lydia Antonini en Josh Feldman, respectievelijk vroeger werkzaam bij Warner Bros. En Playtone. Legacy Effects ("The Hunger Games", "The Avengers", "Avatar") zet zijn betrokkenheid met de "Halo" franchise door, door speciale kostuums en harnassen te creëren, en visuele effecten worden ontwikkeld door een prijswinnend team, geleid door John Sullivan ("The Pacific"). Productieservices worden verzorgd door Herzog & Co.

Een extra lange, 90-minuten durende Special Editie met additionele beelden en bonus content zal vanaf 6 november beschikbaar zijn in de "Halo 4" Limited Editie.

· "Halo 4: Forward Unto Dawn" Special Editie. Beschikbaar als onderdeel van de "Halo 4" Limited Editie game bundel, en is een verlengde 90-minuten versie van de live-actie digitale serie die het "Halo" universum tot leven brengt.

De "Halo 4" Limited Editie bevat daarnaast de volgende bonus content:

· In-fictie content die de karakters en verhalen van "Halo 4: Forward Unto Dawn" uitdiept

· Speciale feature: "Bringing Gaming into Reality"

· De Making of "Halo 4: Forward Unto Dawn"


Reageer