Vanavond op TV / 18 mei

Radical 18 mei 2010 om 15:06 uur

Na een korte afwezigheid van de Vanavond op TV pakken we de draad vandaag weer op met de films van vanavond 18 mei. Deze keer op de dinsdagavond drie films op de buis die allen op hun eigen manier het kijken waard zullen zijn en dus is er weer voldoende keus.

1: Te beginnen bij de in cijfers hoogst gewaardeerde en tevens het eerste deel van drie films. Ik heb het hier over het om 20.30 uur beginnende Spider-Man (2002) op Veronica. Het is een redelijke verfilming van de comic, al stapt het nog wel eens af van dat verhaal. Oja, de Green Goblin had in de film meer iets weg van een mislukte Power Ranger.



2: Later op de avond begint er om 22.30 uur op RTL7 de redelijk oud wordende film Bachelor Party (1984).Op Tom Hanks uit de serie The Pacific en binnenkort in Toy Story 3 als stem na weinig grote namen, maar met een scène waarin een ezel aan de coke zit maakt dat bij voorbaat al weinig meer uit natuurlijk.



3: De laatste film van vanavond en tevens als laatste op de buis, is de om 23.00 uur op Veronica beginnende Hostel: Part II (2007). Wie na Spider-Man nog geen zin heeft om te slapen kan meteen door met deze minste van de drie, maar de hoge mate van gore en het zo dramatische acteerwerk dat het gewoon vermakelijk wordt maakt dit een acceptabele film om snel weg te kijken.

Reageer