The Opposites - Slapeloze Nachten nu beschikbaar

RDJ134 20 juli 2012 om 01:54 uur

Ik waardeer de muziek van The Opposites, want ze hebben leuke teksten en verdomd veel humor. Sinds gisteren is hun track Slapeloze Nachten exclusief beschikbaar via het video kanaal van Nintendo en in 3D. Over twee weken wordt de clip vrij gegeven via oa Youtube. Uiteraard kan je deze dan hier gelijk op Eigenwereld.nl zien.


Na 2 jaar werken aan soloprojecten vieren The Opposites vandaag de release van de single 'Slapeloze Nachten'. Ter gelegenheid van de komst van hun nieuwe EP hebben de rappers een spectaculaire 3D video opgenomen. Hiervoor is intensief samengewerkt met Nintendo. De première van deze clip, speciaal gemaakt voor de Nintendo 3DS, vond vandaag plaats in EYE Amsterdam.

Bezitters van een Nintendo 3DS kunnen de clip als eerste zien. De single 'Slapeloze Nachten' is vanaf vandaag twee weken lang in 3D te zien via Nintendo Video, het videokanaal van de Nintendo 3DS. Daarnaast is een trailer met fragmenten van de clip in 2D al te zien via de YouTube Videokanalen van Top Notch en Nintendo. Vanaf 27 juli verschijnt de hele clip online in 2D en komt hij beschikbaar voor TV. De single is een onderdeel van de EP die in een reeks leidt tot het nieuwe album van The Opposites. De nieuwe EP van The Opposites verschijnt 20 juli op iTunes, bestaande uit 4 tracks. Op de EP staan gastbijdragen van Faberyayo, Sjaak en Adje.

Over Slapeloze Nachten

In de clip zien we talloze situaties waar The Opposites op stuiten. Het leven overdag geeft hun zoveel adrenaline, dat ze elke avond met open ogen op de rand van hun bed zitten te dromen over de dingen die ze hebben meegemaakt en de toekomst. Met behulp van de 3D toepassingen is clip op spectaculaire wijze verfilmd door regisseur Steven Elbers. "We zijn erg trots op het resultaat en natuurlijk nieuwsgierig naar wat onze fans ervan vinden, zowel van de track als de clip. De ultieme experience beleef je op de Nintendo 3DS. Daar kun je onze clip in 3D zien zonder bril. Al tijdens de opnames backstage hebben we veel plezier beleeft aan de 3D-functionaliteit van de 3DS en ook eigen opnames gemaakt. Maar ook in 2D valt er genoeg te genieten van de clip, zegt Twan van The Opposites."



Reageer