Street Fighter X Tekken Vita heeft een datum

RDJ134 25 juli 2012 om 17:33 uur

Begin dit jaar kon je hier op Eigenwereld.nl mijn review van Street Fighter X Tekken lezen, en dat is een verplichte aanschaf als je arcade stijl fighters fan bent. Maar vanaf 19 oktober kan je ook op de WC of in de trein helemaal los gaan met de game, althans als je een PlayStation Vita hebt. Want is tijd dat voor deze handheld nu eindelijk weer eens wat games gaan komen, en deze titel is hier perfect voor. Anyway, hier is het persbericht dat ik net in me inbox tegen kwam.


De langverwachte droom match-up tussen dé twee toonaangevende vechtgames kun je vanaf 19 oktober zowel thuis als onderweg spelen! STREET FIGHTER X TEKKEN voor de PlayStation Vita is een uitdagende vechtgame waar spelers van alle niveaus plezier aan zullen beleven.

De Vita-versie van STREET FIGHTER X TEKKEN zit boordevol content. Met een line-up van maar liefst 55 speelbare karakters en nieuwe, exclusieve features doet hij niet onder voor zijn grote broer.

Speel thuis of onderweg. PlayStation 3 Cross-Play stelt PS Vita-bezitters in staat om wanneer dan ook, waar dan ook, en tegen wie dan ook, te spelen. Neem het lokaal op tegen PS Vita en PS3-bezitters of vecht het online tegen ze uit via 3G of WIFI.

Reageer