Kaiser Chiefs concert dit weekend via de Xbox 360 te zien

RDJ134 8 augustus 2012 om 16:20 uur

Fan van de band Kaiser Chiefs en in het bezit van een Xbox 360?? Dan kan je dit weekeinde via de MUZU.tv App kijken naar hun concert die ze pas hebben gegeven. Want 50 bezoekers hebben met video camera's (hopelijk geen crappy telefoon dingen) het hele concert vast geleden en dit resultaat kan je die het hele weekeinde bekijken.


Om het einde van de Xbox LIVE Summer Stadium campagne (met als partner het goede doel Right To Play) te vieren, krijgen Xbox LIVE Gold leden de kans om een intiem concert te bekijken van de Britse Indie rock band, de Kaiser Chiefs.

Vorige week heeft de band opgetreden voor 50 bezoekers, en dit is speciaal gefilmd voor Xbox LIVE en MUZU.TV. Bekijk het optreden vanaf vrijdagavond 10 augustus tot en met zondag 12 augustus exclusief op Xbox LIVE via de MUZU.TV app.

De Kaiser Chiefs zijn de entertainment ambassadeurs voor het goede doel tijdens de Xbox Summer Stadium campagne. De band heeft geholpen om aandacht te krijgen voor het goede doel Right To Play, dat ervoor zorgt dat de levens van kansarme kinderen worden verbeterd door de kracht van sport en spel.

Reageer