Coming Soon de Badr Hari video game??

RDJ134 8 augustus 2012 om 17:16 uur

De kickbokser Bard Hari blijkt nu zijn naam als merk vast te hebben laten leggen, en daarbij word zelfs over een video game gesproken. Wat ik dan denkt is dat is hoe gaat dit er dan uitzien?? Een MMA game of een soort GTA titel waarbij je portiers een kaak fractuur slaat en dan als missie de videoband gaat laten verdwijnen?? Krijg je een Achievment als je Estelle Gullit veroverd of als je jezelf uit een mishandeling kan praten?? Aan de andere kant is dit toch wel een klein beetje onze eigen Mike Tyson en ik ben nou eenmaal iemand die juicht voor de bad guy /pleasedontcometomyhometokickmyassmode on.


De naam Badr Hari is als merk gedeponeerd bij het Europese Merkenregister. De aanvrager van de merkregistratie is Yves Gijrath, initiatiefnemer van de Miljonair Fair (dit jaar LXRY Masters) en woordvoerder en adviseur van de veelbesproken kickbokser.

Dat blijkt uit onderzoek van merkenbureau Chiever. Badr Hari en Gijrath zien volgens Chiever kennelijk uitgebreide mogelijkheden voor het merk. De bescherming is aangevraagd voor een groot aantal producten en diensten: van zeepjes, cosmetica en haarlotion tot horloges, kleding, computer games en entertainment. De aanvraag is gedaan op 8 maart 2012, ruim voordat de kickbokser negatief in het nieuws kwam.

Reageer