Vanavond op TV / 21 mei

Radical 21 mei 2010 om 16:03 uur

Voor je het weet komt mei alweer ten einde en wordt de kans op mooie, zonnige dagen steeds groter. Gisteren en vandaag was eigenlijk al zo'n dag na weken kou, dus gelukkig worden we ook getrakteerd op twee goede films vanavond.

1: Te beginnen bij een film met een sterrencast, want met namen als George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt is daar absoluut sprake van. Het gaat hier om Ocean's Thirteen (2007), wat de derde film in de serie is. Deze keer staat er weer een grote kraak op het programma en de beste van het beste komt bij elkaar om flink wat herrie te schoppen. Te zien op SBS6 vanaf 20.30 uur.



2: Wie na Ocean's Thirteen nog niet uitgekeken is, kan om 23.50 uur afstemmen op het Belgische Eén voor Seraphim Falls (2006). Met de release van Red Dead Redemption vandaag een goede film om in het western sfeertje te komen. Voor Nederland een vrij onbekende film, omdat hij stilletjes op dvd is uitgekomen twee jaar na dato. Door Liam Neeson (Star Wars) en Pierce Brosnan (James Bond) heeft de film toch body gekregen.

Reageer