Co-Op mode van Spec Ops: The Line beschikbaar

RDJ134 21 augustus 2012 om 17:27 uur

In mijn review van Spec Ops: The Line kon je pas geleden lezen dat de co-op mode gratis beschikbaar zou komen. Deze komt in een update van 226MB en daarna kan je samen met een vriend of vriendin een aantal co-op based missies spelen. Oja, deze content is uiteraard GRATIS!!


de gratis cooperative multiplayer modus, die eerder door 2K Games is aangekondigd, is nu beschikbaar voor Spec Ops®: The line, de third-person military shooter die zich afspeelt in het door zandstormen geteisterde Dubai. De gratis bonus content is de perfecte aanvulling op het uitdagende single-player verhaal en nu beschikbaar als gratis download voor Xbox 360®, PlayStation®3 en Windows PC. Deze two-player cooperative multiplayer modus is gratis voor iedereen die een exemplaar heeft of aankoopt van Spec Ops: The Line.

Het cooperative bonusmateriaal in Spec Ops: The Line omvat een aantal objective-based cooperative multiplayer scenario's die zich afspelen in Dubai nadat rampzalige zandstormen de stad in puin hebben gelegd. Er zijn vier snelle missies, elk met eigen unieke doelen, omgevingen en speelbare personages. De twee spelers moeten samenwerken om zich door hordes vijanden en verblindende zandstormen heen te vechten om hun doel te behalen. Daarbij draait het om teamwork en de inzet van een heel arsenaal aan wapens en explosieven.

Reageer