Vanavond op TV / 25 mei

RDJ134 25 mei 2010 om 18:22 uur

Ook vanavond zijn er weer een hoop hele goede films op de Nederlandse TV te zien, en deze passen allemaal goed bij de lifestyle van Eigenwereld.nl en dus bijna verplichte kost om te kijken.

1: In 1993 kwam het geniale Groundhog Day uit en in deze film die door Harold Ramis (Ghostbusters) werd geregisseerd, speelt Bill Murray (Ghostbusters, Lost in Translation, Zombieland) de hoofdrol. Hij speelt een arrogante weerman die verslag doet van Groundhog Day en vervolgens deze dag iedere keer herbeleefd. Dit resulteert uiteraard in een aantal hele leuke scènes. Deze film is om 20:30 uur op RTL7 te zien.



2: Wie om 20:30 uur afstemt op RTL8 kan de indrukwekkende film Crash (2004) zien, hierin zie je hoe een aantal bewoners van Los Angels elkaars leven beïnvloeden zonder dit te weten. Deze film die gevuld is met een hele grote sterrencast is geniaal en heeft overigens erg veel weg van Magnolia uit 1999.



3: Eigenlijk wilde ik Spider-Man 3 uit 2007 niet eens op deze lijst zetten, want dit wanproduct bewijst dat het afwijken van de comicverhaallijn niet ten goede kan komen aan een film. Want Venom komt op de aarde door een meteoriet, oftewel de hele geheime oorlog waar Spider-Man het symbiont pak krijgt heeft dus nooit plaats gevonden. Dit stuk ellende begint om 20:30 uur op Veronica.



4: Tot slot kan je om 22:35 uur afstemmen op RTL7 voor wat onvervalste poppenporno, ja je leest het goed. Want niemand minder dan de moordlustige pop Chucky zal van bil gaan. Deze film Seed of Chucky (2004) neemt zichzelf totaal niet serieus en is zoals je in de onderstaande trailer kan zien dikke fun. Tijd voor een gritty reboot van de serie.

Reageer