Heel de maand oktober is SyFy channel GRATIS!! te ontvangen

RDJ134 1 oktober 2012 om 20:44 uur

Coole shit want de hele maand oktobaer is bij diverse providers SyFy Channel GRATIS!! ja GRATIS!! te zien. Deze normaal premium zender heeft verdomd leuke TV shows als Warehouse 13 en vage films met octopus haaien en andere Z-movies. Oja, had ik al gezegd dat het GRATIS!! is. Hier onder meer info:


Syfy, de enige Nederlandse TV-zender gericht op fantasierijk entertainment, is de hele maand oktober "zender van de maand" bij Ziggo, Glashart Media, Caiway en Delta. Kijkers met het basispakket van deze aanbieders kunnen de hele maand oktober gratis kennismaken met het bijzondere TV-aanbod van Syfy èn kans maken op mooie prijzen. Syfy bereikt daarmee in oktober bijna 3,5 miljoen extra huishoudens.

Gloednieuwe series en films, als eerste op Syfy
Op Syfy worden iedere maand geweldige nieuwe series en films uitgezonden op het gebied van fantastisch entertainment. In oktober kunnen kijkers genieten van de Nederlandse primeurs met nieuwe seizoenen van Being Human, Warehouse 13 en A Town Called Eureka. Voor alle uitzendtijden kan men terecht op www.syfy.nl.

Syfy is in oktober te vinden op het volgende zendernummer bij de betreffende aanbieder:
Ziggo 12
Delta 62
Caiway 19
Glashart Media 33

Mooie prijzen
Kijkers kunnen ook kans maken op prachtige prijzen van Syfy, waaronder de nieuwe Nintendo Wii U of een Syfy portable speaker. Voor deelname aan de prijsvraag kan de kijker surfen naar de website van de aanbieder.

http://www.syfy.nl


Reageer