Halo 4 Soundtrack Remix Wedstrijd

RDJ134 3 oktober 2012 om 20:10 uur

Microsoft heeft me vandaag gemailt met het onderstaande bericht. Daar in zijn ze opzoek naar muzikaal talent die een remix van de Halo 4 soundtrack willen maken. Als beloning eeuwige roem en een paar hele vette prijzen. Alle informatie kan je hier onder vinden.






De Halo Nation is een van de meest toegewijde fan bases in de wereld van gaming. Bestaande uit miljoenen fans over de wereld, erkennen Microsoft en 343 Industries samen met soundtrack partner 7Hz Productions de passie van deze fans door de "Halo 4" Soundtrack Remix Wedstrijd te organiseren.

Muzikanten en "Halo" gamers zullen de mogelijkheid krijgen om hun eigen draai te geven aan de "Halo 4" Soundtrack door te werken met de originele basis van de bekende componist/producer Neil Davidge.

De competitie start op 3 oktober en zal tot 29 oktober duren, waarbij prijzen uitgereikt zullen worden aan de meest originele en creatieve tracks. Fans zullen toegang hebben tot samples van Awakening, To Galaxy, en Nemesis van de "Halo 4" Soundtrack, wat een breed aanbod aan remix stijlen en muziekgenres zal bieden. Bezoek voor de richtlijnen waar je inzending aan moet voldoen en de regels: Halo4Remix.com.

Inzendingen zullen beoordeeld worden door componist Neil Davidge van Massive Attack, "Halo 4" audio director Sotaro Tojima, en Dj's Sander van Doorn en CASPA op basis van originaliteit, creativiteit, en muzikaliteit. Winnaars zullen op 16 november worden bekendgemaakt.

De prijzen in Nederland voor de "Halo 4" Fan Remix Wedstrijd zijn als volgt:


Hoofdprijs

· Samsung Series 5 Laptop

· Samsung 2.1 Wireless Audio Dock

· "Halo 4" Limited Editie Xbox 360 320GB Console

· "Halo 4" Trigger Stereo Headset

· Complete Collectie Official "Halo" Soundtracks



Tweede Prijs

· "Halo 4" Limited Editie Xbox 360 320GB Console

· "Halo 4" Trigger Stereo Headset

· Complete Collectie Official "Halo" Soundtracks



Bezoek voor meer informatie en een intro video van de "Halo 4" Fan Remix Wedstrijd www.Halo4Remix.com.

De releasedatum van de "Halo 4" Official Soundtrack: Special Limited Edition zal 6 november zijn.

De "Halo 4" Official Soundtrack: Special Limited Edition bevat:

o "Halo 4" Original Soundtrack

o "Halo 4" 14-track remix album

o Exclusieve "Making of 'Halo 4' Music" DVD met meer dan 70 minuten aan unieke achter de schermen beelden, interviews en opnamesessies van Abbey Road

o Een exclusief hardcover boek over de "Making of 'Halo 4' Music" met productie en compositie notities van Neil Davidge met exclusieve achter de schermen foto's en exclusief artwork.

o Exclusieve 12" ondertekende Neil Davidge artwork

o Exclusieve 180 gram 12" vinyl foto disk van Master Chief en Cortana in een uniek ontworpen Sleeve

o Exclusieve Avatar T-shirt download

Reageer