Vierde editie Barcraft aangekondigd

RDJ134 11 oktober 2012 om 19:29 uur

Heb je 4 november niks te doen?? en ben je fan StarCraft of wil gewoon een avondje gezellig onder gamers zijn?? Dan kan je die dag in de HAL 16 in Utrecht de vierde Barcraft bezoeken, en gezamenlijk live in HD op een groot scherm kijken naar een StarCraft toernooi waar diverse Nederlandse spelers aan mee doen. Dus zeker de moeite waard om even langs te gaan.


Aankomende 4 november komen StarCraft fanaten weer bij elkaar tijdens de vierde editie van Barcraft. Barcraft is de naam van het gezamenlijk kijken van StarCraft, de populaire real time strategy game van Blizzard. Bezoekers verzamelen zich in een locatie om onder het genot van een hapje en een drankje een groot StarCraft toernooi kijken. Iedereen kan lekker zitten en het mondt altijd uit op gezellige avonden.

Met meer dan 250 tevreden bezoekers waren de afgelopen Barcraft edities een groot succes. Voor de vierde editie van Barcraft is er gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk HAL 16 in Utrecht. HAL 16 biedt voldoende ruimte voor alle bezoekers en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Ook is er een snelle internetverbinding beschikbaar, waardoor de livestreams in HD bekeken kunnen worden.

Het toernooi dat centraal staat deze avond is het MLG Fall Championship evenement, waar onder andere de Nederlandse pro speler Jos 'ret' de Kroon en voormalig Warcraft III wereldkampioen Manuel 'Grubby' Schenkhuizen aan deel zullen nemen. De prijzenpot van een gemiddeld MLG evenement bedraagt zo'n 75.000 dollar.

HAL 16 opent zijn deuren omstreeks 18.00 uur en iedereen is van harte welkom op dit unieke evenement.

Reageer