Vanavond op TV / 29 mei

RDJ134 29 mei 2010 om 17:40 uur

Voor de thuisblijvers of mensen zonder vrienden heeft de TV vanavond een shitload aan films voor je klaarstaan. Het aanbod is zo groot dat het bijna moeilijk wordt om een filmtip te geven, maar King of New York steekt toch net met kop en schouders boven alles uit.

1: Om 20:00 uur is op SBS6 het vrolijke piratenspektakel Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) te zien, en daarin zien we Johnny Depp aka Jack Sparrow voor de derde keer zijn bekende trucje opvoeren.



2: Wie geen zin in piraten heeft kan om 20:00 uur op Veronica afstemmen voor het erg melige Scary Movie 4 uit 2006, en daarin worden vele films als War of the Worlds, Saw en The Grudge weer genadeloos flink op de hak genomen.



3: Voor wie geen zin heeft in komedie kan om 20:00 uur overschakelen naar RTL7 voor de western klassieker Once Upon a Time in the West (1968) van Sergio Leone. Deze film is eigenlijk verplichte kost voor iedereen die nu Red Dead Redemption speelt, want dan kan je zien wat voor invloed deze film op de game heeft gehad.



4: 21:30 uur is er op Veronica de komedie Epic Movie (2007) te zien, deze film is van de makers van Scary Movie en neemt dus weer alles en iedereen op de hak. En zoals je in de trailer kan zien wederom dikke fun.



5: Om 22:50 uur start op RTL8 de horrorflick Unearthed uit 2007, waarin een buitenaardse levensvorm in een klein Amerikaans stadje neerstort. Dit is een beetje een standaard B-movie met een voorspelbaar plot.



6: Om 23:00 uur stapt Veronica af van de lach of ik schiet humor en zenden ze de horrorfilm I'll Always Know What You Did Last Summer (2006) uit. Deze heeft, op de moordenaar met een haak na, niks meer te maken met de eerder verschenen films.



7: Tot slot zendt SBS6 om 00:50 uur de film King of New York (uit), hierin zien we Christopher Walken de Scarface van de jaren 90 spelen. Deze film heeft overigens dezelfde cultstatus, omdat veel rappers deze film in hun raps samplen en noemen. Bovendien had The Notrious Big de naam Frank White als alias en dat is ook de naam van het hoofdkarakter uit de film.

Reageer