Vanavond op TV / 30 mei

RDJ134 30 mei 2010 om 16:04 uur

Normaal gesproken is zondag een vrije dag voor Eigenwereld.nl, maar vandaag komen er toch een aantal hele brute films op TV. Dus zetten we het dubbele XP punten weekeinde van Modern Warfare 2 even op pauze om de volgende films uit te lichten.

1: Om 20:00 uur is op RTL4 is het belabberde vervolg van Bruce Almighty (2003) te zien, deze heeft de titel Evan Almighty (2007) en moet het zonder de rubberen bekkentrekker Jim Carrey doen. De rol van Evan word gespeeld door Steve Carell die we allemaal natuurlijk wel kennen uit topfilms als The 40 Year Old Virgin (2005) en de Amerikaanse remake van The Office.



2: Wie geen zin heeft in het houterige acteerwerk va Steve Carell kan om 20:00 uur afstemmen op RTL7 voor de cowboyfilm The Quick and the Dead (1995) met daarin een behoorlijke sterrencast. Want naast Gene Hackman en Russell Crowe speelt ook Sharon Stone in deze film, en zij zorgde ervoor dat Leonardo DiCaprio de rol van Kid kreeg. Anyway, wie nu Red Dead Redemption speelt zal een hoop dingen herkennen.



3: In 2003 maakte Robert Rodriguez het derde deel uit de El Mariachi serie onder de naam Once Upon a Time in Mexico, met in de hoofdrollen Antonio Banderas, Salma Hayek en Johnny Depp die helemaal losgeslagen is. Veel over de top actie en vette shootouts, eigenlijk is het een moderne spaghetti western. Deze topfilm is om 22:10 uur op RTL7 te zien.



4: Tot slot kan je om 22:50 uur afstemmen op RTL8 voor de komedie Mad Dog and Glory (1993), waarin maffiabaas Bill Murray de agent Robert De Niro niemand minder dan Uma Thurman voor een week geeft. Alleen de twee worden verliefd, hoe dan ook een zeer leuke komedie met een lekker op dreef zijnde cast.

Reageer