Video en persbericht van Sleeping Dogs: Nightmare in North Point

RDJ134 19 oktober 2012 om 20:49 uur

Deze Halloween verschijnt er voor Sleeping Dogs de DLC Nightmare in North Point, en daar in keren de doden terug omdat.... ze fookin uitgehongerd zijn. Any way, de onderstaande video en persbericht vertellen je alles over deze aankomende DLC.






Status heeft geen enkele waarde als de wezens uit de Hel de straten onveilig maken...

Tijdens zijn leven was Big Scar Wu een van Hong Kong's meest meedogenloze triad gangsters. Gevreesd door zowel zijn tegenstander als diegene die naast hem stonden in de Sun On Yee triad, besloot de Grand Dragon dat hij een halt toe geroepen moest worden. Om een boodschap af te geven, werd hij 42 keer neergestoken alvorens zijn bloedende lichaam in de vleesvermaler van de Smiley Cat kattenvoerfabriek werd gedumpt: zijn laatste rustplaats werd de voerbakken van de katten uit de stad.

Volgens de legende komen zondaars die geen gepaste begrafenis krijgen bijna altijd terug als Hungry Ghost; gedoemde die honger lijden in het hiernamaals, zichzelf slechts voedend met hun eigen haat. Het mag duidelijk zijn; wanneer je iemand in kattenvoer verandert, kun je er zeker van zijn dat ze terugkomen om je op te jagen.

Hel heeft zowaar een gevoel voor humor: toen Big Scar Wu in de onderwereld arriveerde en het nieuwtje van zijn ondergang als een lopend vuurtje in de rondte ging, werd hij herbenoemd tot Smiley Cat. Deze 'koosnaam' kon Big Scar Wu alles behalve waarderen en het voedde zijn bitterheid en zucht naar wraak des te meer. Om zijn wraak op te eisen is Smiley Cat uit de Hel teruggekeerd met een leger Jiang Shi die bezworen heeft de Sun On Yee te vernietigen en van Hong Kong een crimineel imperium te maken.

Met de stad in chaos en diens burgers vervloekt, wordt Wei Shen geconfronteerd met een uitdaging die vele malen sinisterder is dan voorheen. Om Hong Kong te redden, moet hij op zoek naar de meest krachtige Chinese magie om sterk genoeg te worden om Smiley Cat's Jiang Shi leger te verslaan en het op te nemen tegen geesten van Triad leden die hij in het verleden reeds heeft verslagen. Aan Wei Shen de taak om de doden voor eens en voor altijd terug naar de Hel te sturen...

Nightmare in North Point komt tijdens Halloween beschikbaar en is te downloaden via het PlayStation Network, Xbox LIVE Marketplace en Steam. Meer informatie vind je op www.sleepingdogs.net, onze uitgebreide community website waar spelers hun in-game voortgang kunnen volgen en tegelijkertijd kunnen zien hoe ze presteren ten opzichte van andere Sleeping Dogs spelers wereldwijd.

Reageer