Halo 4 gameplay launch trailer en War Games Map Pass info

RDJ134 24 oktober 2012 om 18:46 uur

Microsoft was vandaag zo aardig om een gameplay launch trailer online te zetten, en wijst ons even tussen neus en lippen op de War Games Map Pass aka een season pass. Want wie 2000 Microsoft Points ophoest krijgt in December, Februari en April drie map packs met 15% korting.


Crimson Map Pack (release in december)
o Maps: Wreckage, Harvest, Shatter
o Omschrijving: Wees getuige van een botsing tussen beschavingen in Wreckage, een mix aan claustrofobische ruimtes en gevaarlijke blootstellingen in de menselijke kolonies van Harvest, en ontdek een menselijke inval op een buitenaardse maan in Shatter.


Majestic Map Pack (release in februari)
o Maps: Landfall, Monolith, Skyline
o Omschrijving: Bij Landfall ligt de nadruk op infanterie gevechten bij een schitterende oceaan in een verre wereld, terwijl Monolith je blootstelt aan het kale vacuüm van de ruimte - en de vuurkracht van de tegenstanders. Skyline's kenmerkende industriële gevoel geeft nieuwe uitdagingen in soms bekende, maar vaak ook beperkte ruimtes.

Castle Map Pack (release in april)
o Maps: Daybreak, Outcast, Perdition
o Omschrijving: Daybreak vindt plaats op een militaire basis bij een idyllische bergomgeving, terwijl Outcast je in holen, kloven en poorten van een buitenaards bouwwerk plaatst, en Perdition neemt spelers mee naar de kern van een stad, waarbij tactische snelheid en op je hoede zijn, erg belangrijk zullen zijn.

Ook zitten er twee unieke in-game helmen in de "Halo 4" War Games Map Pass ('Scanner' en 'Strider'), en een exclusief in-game embleem ('Falcon'). De "Halo 4" War Games Map Pass zit in de Xbox 360 Limited Editie "Halo 4" Console pack.




Reageer