SmartGlass voor Forza Horizon nu beschikbaar

RDJ134 30 oktober 2012 om 17:57 uur

Ondertussen ben ik druk bezig met het reviewen van Forza Horizon, en was Microsoft vandaag zo vriendelijk om ons er op te wijzen dat er een 'SmartGlass' voor de game beschikbaar is gekomen. Dit is een app voor Windows 8 die je een interactieve kaart van Colorado geeft. Wat een heel erg coole optie is. Helaas zit bijna de gehele EW crew op Linux en kunnen we dit helaas niet voor je testen. Any way, hier is het persbericht en mocht je er gebruik van maken, laat dan even hier onder weten wat je er van vind.


Microsoft en Turn 10 Studios hebben vandaag de officiële "Forza Horizon" SmartGlass ervaring aangekondigd, een gratis download voor Windows 8 pc's, die ervoor zorgt dat spelers hun raceplezier van "Forza Horizon" kunnen uitbreiden.

De "Forza Horizon" SmartGlass ervaring is een interactieve kaart van Colorado - de open wereld omgeving waar fans rijden en racen tegen andere spelers. Door gebruik te maken van de "Forza Horizon" SmartGlass ervaring, krijgen "Forza Horizon" spelers meteen toegang tot de gehele kaart van Colorado. Door bekende bewegingen te maken als 'pinchen' om in te zoomen, ontdekken spelers de interactieve kaart en zetten ze wegpunten op de kaart door op de gewenste locatie te tikken op het scherm. Als een bestemming is gekozen, wordt de positie automatisch in de game gezet en krijgt de speler een nieuwe routebeschrijving naar het gekozen punt.

De interactieve SmartGlass ervaring voor "Forza Horizon" laat spelers de open wegen van Colorado met gemak verkennen. Als toevoeging bevat de SmartGlass ervaring locaties van speciale activiteiten zoals nieuwe race events, net als in de in-game kaart. Door een set aan robuuste filters, kunnen spelers gemakkelijk het evenement of item vinden waar ze naar op zoek zijn.

Zonder de game te hoeven pauzeren, krijgen spelers toegang tot de in-game kaart. De "Forza Horizon" SmartGlass ervaring biedt nieuwe spelers een kans om bekend te raken met de open wereld van Colorado, en biedt ervaren bestuurders een voordeel ten opzichte van de competitie.

De "Forza Horizon" SmartGlass ervaring is nu beschikbaar voor Windows 8 pc's, met binnenkort ook ondersteuning voor andere platformen.

Reageer