Veel winkels open voor nachtelijke launch van CoD: Black Ops

RDJ134 8 november 2012 om 18:23 uur

Aanstaande maandag nacht is er niet alleen een groot launch feest in de Amsterdamse Heineken Music Hal, maar ook zijn er veel winkels open om de game te verkopen. Nu kan ik alle toko's wel opnoemen, maar het onderstaande persbericht is uiteraard niet voor niets de wereld in gestuurd.


De nieuwe game Call of Duty: Black Ops II is vanaf dinsdag 13 november ook in Nederland en België te koop. Echter hoeven de fans dit keer niet vrij te vragen aan hun baas om overdag in de rij te staan, want de game gaat in veel winkels om middernacht al in de verkoop.

Zo zullen onder andere Bart Smit, Intertoys, Game Mania, Free Record Shop en de meeste Media Markten in de nacht van 12 op 13 november open zijn voor de grootste game lancering van het jaar. Daarnaast hebben veel winkels spectaculaire acties bedacht zoals, vuurspuwers, zombies, artiesten en nog veel meer, zodat de lancering één groot feest wordt.

Naast de verschillende nachtopeningen door Nederland en Belgie vindt in de avond van 12 november ook een grootst launch event plaats in de Heineken Music Hall te Amsterdam, waar nog perskaarten voor aan te vragen zijn. Op de oranje loper zullen veel bekende sterren acte de presence maken. Ook zijn er muziekoptredens, celebrity matches en meer spektakel te beleven.

Reageer