Halo 4: Spartan Ops Episode 2 Trailer

RDJ134 9 november 2012 om 19:11 uur

Halo 4 ligt nog maar net een week in de winkels of de eerste DLC is vanaf aanstaande maandag beschikbaar. Want Spartan Ops is de vervangen van het geliefde FireFight en te vergelijken met Spec Ops uit de Call of Duty series. Waarbij je met een kennis in co-op kleine korte missies door loopt. Microsoft was zo vriendelijk om het onderstaande persbericht en video toe te sturen. Dus check it out en ram op play.


Spartans, bereid je voor om te vechten! 343 Industries heeft vandaag voor het eerst de "Halo 4" Spartan Ops: Episode Two trailer getoond. Spartan Ops: Episode Two bevat nieuwe cinematische gamebeelden en vijf nieuwe gameplay missies en zal vanaf maandag 12 november om 12:00 uur te downloaden zijn via Xbox LIVE.

Omschrijving: Het mysterieuze artefact op Requiem neemt de controle over van vitale systemen aan boord van de UNSC Infinity, wat ervoor zorgt dat de Spartans van Crimson en Majestic terug moeten keren naar de planeet om het schip te bevrijden.

Voor het eerst in de "Halo" franchise zal Spartan Ops een verhaal gedreven, episodisch co-op avontuur zijn dat verhaalvertelling, een hoge kwaliteit cinematische beelden en gameplay vol actie brengt om een ongeëvenaarde ervaring in serievorm te creëren.

Door een wekelijkse serie cinematische afleveringen zal Spartan Ops het verhaal vertellen van de gebeurtenissen van de UNSC Infinity na "Halo 4". In deze afleveringen zullen de leiders en de crew van de UNSC Infinity, en een nieuw team Spartans - Fireteam Majestic - centraal staan, als ze de uithoeken van Requiem ontdekken tijdens missies en helpen de geheimen van de mysterieuze Forerunner wereld te ontdekken. Spartan Ops is een groot avontuur, dat het verhaal van "Halo 4" vervolgt en zit gratis bij de game "Halo 4" - waardoor je twee campaign ervaringen krijgt in een game.*




Reageer