Vanavond op TV / 7 juni

RDJ134 7 juni 2010 om 18:06 uur

Deze nieuwe week begint vandaag qua films erg tam, want deze keer zijn er maar twee films die echt de moeite waard zijn om te kijken. In beiden films speelt Tom Hanks de hoofdrol, de keuze is heel erg moeilijk, maar Forrest Gump is nou eenmaal een epische film die je gezien moet hebben.

1: In 1994 kwam het zeer indrukwekkende Forrest Gump uit, en in de film zien we het levensverhaal van de niet al te slimme Forrest Gump. Daarbij volgen we zijn leven door enkele decennia Amerikaanse geschiedenis, en Forrest was er overal bij. De film laat je lachen en huilen tegelijk en is een must see voor elke filmliefhebber. Dus om 20:30 uur kan je afstemmen op SBS6, die hopelijk niet in de film geknipt heeft.



2: Tom Hanks gaat al jaren in Hollywood mee en heeft zijn carrière hoofdzakelijk te danken aan een hele hoop succesvolle komedies, en één daarvan was Big uit 1988. Hierin wenst een jongetje bij een vreemde 'wensmachine' op de kermis dat hij groot wilt zijn, en raad eens... zijn wens komt uit. Mocht je nu voor de Xbox 360 de nieuwste map pack hebben gekocht, kijk dan eens in het fun house rond: daar staat dezelfde kast uit de film als easter egg.

Reageer