Halo 4 Crimson Map Pack Trailer *update 15:15*

RDJ134 30 november 2012 om 15:14 uur

Volgende maand op 10 december brengt Microsoft de Halo 4 Crimson Map Pack uit, en deze zal een aantal nieuwe maps *serieus* en een nieuwe game modi hebben. Hoe en wat, is hier onder te lezen en te zien in een trailer.

Update: Screens toegevoegd

De eerste van drie "Halo 4" War Games map packs brengt geheel nieuwe competitieve multiplayer omgevingen en introduceert "Extraction" in Xbox LIVE online matchmaking

Spartans, bereid je voor om te vechten in nieuwe gebieden. 343 Industries heeft
vandaag aangekondigd dat het "Halo 4" Crimson Map Pack vanaf 10 december beschikbaar zal zijn om te downloaden. Het pack bevat drie nieuwe omgevingen, waar je met vrienden het gevecht aan kunt gaan op Xbox LIVE.

Wreckage: Wreckage is de manifestatie van de chaos die veroorzaakt is door oorlog. Een gemiddeld grote, asymmetrische map die goed is voor een breed spectrum aan objective-based game modi, waaronder King of the Hill en Capture the Flag. Het is een verwoeste omgeving met troep, waar de destructie complexe paden creëert die perfect zijn om je Warthog tot het uiterste uit te proberen. Dit geruïneerde landschap biedt veel beschutting, met veel hoeken en spleten terwijl je vecht om King te worden. Wreckage biedt plaats aan 16 spelers in Infinity Slayer en tot 12 spelers in een variëteit aan andere modi, waaronder Capture the Flag, King of the Hill en Oddball.

Harvest: Harvest is een verdoemde, agrarische planeet, waar mensen voor
het eerst contact hebben gemaakt met de Covenant. Harvest is een kleine-tot-gemiddelde map en is ideaal voor Capture the Flag. Hier zul je creatief moeten zijn om effectief gebruik te maken van lichte voertuigen die gebonden zijn aan buitenwegen en die niet in de bases kunnen komen, wat deze map perfect maakt voor infanterie vuurgevechten en face-to-face schermutselingen. Snipers zullen zich ook thuis voelen; met lange zichtlijnen die zijn opgebroken door goede schuilplekken. Harvest biedt plaats aan tot 12 spelers in Capture the Flag, Infinity Slayer, King of the Hill, SWAT en Slayer Pro.

Shatter: Shatter vindt plaats rond de UNSC fabrieken. Deze grote, symmetrische map is een speelplaats voor de Warthog en Mantis - de open paden maken het makkelijk bereikbaar, zowel te voet als in vaartuigen. Shatter past perfect bij Dominion en het nieuwe gametype Extraction. Ontvlucht het open landschap en duik in een mijn, of glip door een deur en jaag op onverwachte Spartans. Deze map biedt variëteit aan verschillende types spelers. Shatter maakt multiplayer chaos mogelijk voor tot 16 spelers in Infinity Slayer en tot 12 spelers in andere modi, zoals Capture the Flag, King of the Hill, Dominion en Extraction.

Het Crimson Map Pack zal vanaf 10 december verkrijgbaar zijn voor 800 Microsoft Points, en is de eerste van drie "Halo 4" War Games add-ons en bevat acht nieuwe Achievements die totaal 250 Gamerscore waard zijn. Spelers die de "Halo 4" War Games Map Pass of "Halo 4" Limited Editie hebben gekocht, zullen toegang krijgen tot alle drie map packs als ze beschikbaar komen in december, februari en april.

Crimson Map Pack bezitters zullen exclusieve toegang hebben tot een premium playlist die de nieuwe maps zal bevatten en tot unieke 6 vs. 6 matchmaking ervaringen en het nieuwe gametype "Extraction".

Bekijk de trailer en de screenshots van het Crimson Map Pack op Halo Waypoint.

Naast het Crimson Map Pack, heeft 343 Industries vandaag "Extraction" onthuld, een nieuw gametype dat geïntroduceerd zal worden in "Halo 4" online matchmaking op 10 december:

Extraction: Extraction is een 5 vs. 5 objective-based gametype waar Spartan teams tegen elkaar verschillende plekken op de map in moeten nemen. Als een team een plaats heeft gevonden en in positie is, moeten ze een beacon plaatsen en het verdedigen tegen de tegenstander. Als het verdedigende team in controle blijft over de beacon, krijgt het een punt, maar als het andere team de plek overneemt, gaat het punt naar hen. Het eerste team dat vijf punten haalt, wint.













Reageer