Vanavond op TV / 8 juni

RDJ134 8 juni 2010 om 15:12 uur

Deze dinsdagavond is er weinig soeps op de Nederlandse TV te zien, maar er zijn drie films waar je je enigszins mee kan vermaken. Onze tip gaat naar The Haunting omdat deze van onze 'eigen' Jan de Bont is en de altijd lekkere Catherine Zeta-Jones zit er in.

1: Om 20:30 uur kan je afstemmen op Veronica voor de vermakelijke sci-fi actiefilm Paycheck (2003) waarin Ben Affleck een reverse engineer speelt die voor bedrijven producten namaakt. Alleen laat hij erna zijn geheugen wissen, en daardoor komt hij juist in de problemen en jaagt de overheid op hem.



2: Om 22:15 uur start op RTL5 de Micheal Bay (damn right dat er explosies in zitten) film Bad Boys (1995) met in de hoofdrollen de frisse prins Will Smith en de nooit echt grappig zijnde Martin Lawrence. Deze spelen een politieduo die de roof van 100 kilo heroïne uit het politiebureau moeten oplossen.



3: Tot slot van de avond kan je afstemmen om 22:55 uur op Veronica en kijken naar The Haunting uit 1999, deze film is geregisseerd door Jan de Bont en dat leverde zeker voor toentertijd hele mooie beelden en speciale effecten op. In de hoofdrollen zien we onder andere Catherine Zeta-Jones, Liam Neeson en Owen Wilson.

Reageer