Warner Home Video lanceert Day After U.S. app

RDJ134 11 december 2012 om 16:46 uur

Hoewel zo juist het download verbod van tafel is geveegd, en Fred Teeven lepeltje lepetje bij Tim Kuik ligt uit te huilen. Heeft Warner Brothers er vandaag denk ik op gegokt dat het verbod er door zou komen, want toevallig is vandaag de OSX App 'Day After U.S.' verschenen, waar je TV shows een dag na de uitzending in Amerika zijn te downloaden (uiteraard tegen betaling). Maar info en een link naar de App kan je in het onderstaande persbericht vinden.


Fans van populaire TV-series, zoals "Gossip Girl", "The Vampire Diaries" en "The Big Bang Theory" kunnen vanaf vandaag afleveringen van hun favoriete Warner TV-serie in de App Atore kopen. Helaas heeft iTunes nog geen Benelux TV Store, waar TV-series worden verkocht. Dankzij de "DAY AFTER U.S." app kunnen deze fans toch van hun lievelingsserie genieten, de dag nadat de betreffende aflevering in Amerika op TV te zien is geweest!

De "DAY AFTER U.S." app is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App store. Met de app kun je afleveringen of complete seizoenen van jouw favoriete serie kopen. Je kunt de afleveringen streamen of downloaden en kiezen uit High Definition of Standard Definition beeldkwaliteit. Op dit moment zijn de TV-series Gossip Girl, The Vampire Diaries en The Big Bang Theory beschikbaar via deze app. In de nabije toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere Warner TV-series.

Bij het downloaden van de applicatie wordt de eerste aflevering van het eerste seizoen gratis aan 'Mijn collectie' toegevoegd. De app bevat ook een Facebook share button. Laat je via Facebook aan je vrienden weten dat je de "DAY AFTER U.S." app hebt gedownload en gebruikt, dan ontvang je ook de tweede aflevering van het eerste seizoen gratis in 'Mijn collectie'!

De "DAY AFTER U.S" app is hier te downloaden:

Reageer