World Series of Poker: Full House Pro komt naar X360 en Windows 8

RDJ134 16 januari 2013 om 18:42 uur

Het leek er even op dat de hel Poker hype een beetje voorbij was, maar Microsoft was vandaag zo vriendelijk om ons er op te wijzen dat World Series of Poker: Full House Pro dit jaar zal verschijnen op de X360 en Windows 8.


Vandaag heeft Microsoft Studios de digitale pokergame 'World Series of Poker: Full House Pro' aangekondigd. Deze game zal in de lente van 2013 uitkomen op Xbox 360 en Windows 8, en tilt de Xbox LIVE Arcade hit 'Full House Poker' naar een volgend niveau. Pokerspelers kunnen tegen anderen van over de hele wereld spelen, en hun ervaring personaliseren door avatar accessoires en verschillende casino's.



'World Series of Poker: Full House Pro' blijft trouw aan het WSOP merk, en geeft spelers het authentieke gevoel van een live WSOP evenement. In de game zit onder andere:

· Free-to-Play-Doe mee en speel tegen echte tegenstanders op elk tijdstip, overdag of 's nachts. Maak je geen zorgen om verloren chips, want elke dag krijg je weer een nieuwe stapel gratis chips om de ranglijsten opnieuw te beklimmen.
· Een constante stroom aan updates en nieuwe content zorgen voor nieuwe uitdagingen en ervaringen.
· Haal de game en speel deze op Xbox 360 en Windows 8 platformen. Je kunt de game spelen hoe laat je wilt, waar je maar wilt.
· Een variëteit aan game modi - van singleplayer, naar single-table en volledige toernooien.
· Commentaar van echte World Series of Poker commentatoren Lon McEachern en Norman Chad.
· Ga online om test je vaardigheden in speciale toernooien.*

Reageer