Gears of War: Judgment VIP Season Pass info

RDJ134 27 februari 2013 om 16:18 uur

Microsoft was vandaag zo vriendelijk om ons het onderstaande bericht te sturen over de Gears of War: Judgment VIP Season Pass. Want voor €20 kan je nu kortingen, exclusieve multiplayer maps en.... permanente dubbel XP kopen. Wat natuurlijk heel erg verleidelijk is voor gamers die snel willen ranken en zich zo te onderscheiden. Persoonlijk vind ik dit een beetje naaierig en wordt je bijna gedwongen om €20 op te hoesten zodat je kan bij blijven met de rest van de wereld. Maar goed, dat is mijn mening. Wat vinden jullie van deze actie?


De oorlog om Sera begint op 22 maart met de release van "Gears of War: Judgment". De VIP Season Pass voor "Judgment" zal verkrijgbaar zijn voor 1600 Microsoft Points, wat spelers een korting biedt van meer dan 20 procent op de content, waaronder zes multiplayer maps, en twee nieuwe modi.

De VIP Season Pass is de enige manier om permanente dubbele XP te scoren, naast een hoop nieuwe exclusieve pantser- en wapenskins, en is je enige kans om een voorsprong te krijgen op je competitie met vroege toegang tot de Game Add-on multiplayer maps. Met de VIP Season Pass krijg je toegang tot:


·Twee aankomende Game Add-on Packs die zes multiplayer maps, twee nieuwe modi, en nieuwe wapen- en pantserskins bevatten
·Vroege toegang tot de Game Add-on multiplayer maps, zodat je tot de eersten behoort die deze maps kunnen spelen
·Permanente dubbele XP om je stijging op de ranglijsten te versnellen
·Vijf exclusieve wapenskins en vier exclusieve pantserskins

MAXIM brengt gratis Execution modus en twee multiplayer maps na de release



Microsoft, Epic Games en MAXIM brengen na de release van "Judgment" twee gratis, door MAXIM gesponsorde multiplayer maps - Haven en Capitol - en de Execution modus uit.

In Execution modus is het doel van elk team om alle leden van het vijandelijke team te doden, voordat de tijd op is. Het addertje onder het gras? Tenzij een speler geraakt is met een 'one-shot kill' wapen zoals de Booshka, zullen spelers in een 'Down But Not Out' staat raken als ze geraakt zijn en herleven als de tijd op is op de timer, in plaats van te sterven. Om het werkje af te ronden, moet er een Execution plaatsvinden op een geraakte vijand.

Bezoek voor meer informatie en een eerste glimp van Haven Maxim Online op: www.maxim.com/gow-haven

Reageer