Side Effects vanaf vandaag in de bioscoop

RDJ134 14 maart 2013 om 17:14 uur

Hoewel Side Effects niet helemaal een Eigenwereld.nl film is, heeft het wel onze interesse omdat deze thriller een behoorlijk sterke cast in huis heeft. Want Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum en Jude Law zijn toch niet de minste acteurs. Deze film draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen en meer info en trailer kan je hier onder vinden.


Vergeet nooit de bijwerkingen in de bijsluiter van een nieuw medicijn te bestuderen. In de psychologische thriller Side Effects krijgt de zwaar depressieve Emily (Rooney Mara) als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voorgeschreven door haar jonge psychiater Dr. Jon Banks (Jude Law), omdat ze niet op gangbare medicijnen reageert.

Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Channing Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is. Dr. Banks gaat op onderzoek uit en probeert met hulp van Dr. Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones) te achterhalen wat er is gebeurd.



Reageer