Gears of War Judgment map pack info en screens *update 18:45*

RDJ134 20 april 2013 om 18:30 uur

Onder het kopje van oud nieuws van gisteren dat ik totaal ben vergeten te posten. Gears of War Judgment krijgt aanstaande dinsdag nieuwe DLC, Achievements en nieuwe game modi. Alle informatie en screens kan je in het onderstaande persbericht vinden die ik gewoon even schaamteloos heb geknipt uit de inbox.

Update: video's toegevoegd.





Microsoft en Epic Studios hebben vandaag de tweede expansie voor de Gears of War: Judgment multiplayer ervaring aangekondigd. Het Call to Arms Map Pack zal voor VIP Season Pass bezitters beschikbaar komen op dinsdag 23 april via Xbox LIVE, en voor iedereen die geen VIP Season Pass bezit zal het pack op 30 april verkrijgbaar zijn. Het Call to Arms Map Pack is ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly en brengt spelers drie nieuwe multiplayer maps, een splinternieuwe modus genaamd “Master at Arms”, en zes pantser- en wapenskins om je karakters en wapens te personaliseren.

Met als achtergrond de Locust invasie op Halvo Bay, bieden de drie nieuwe maps een mix aan gevechten van dichtbij en veraf. Het Call to Arms Map Pack bevat 10 nieuwe Achievements met een waarde van 250 Gamerscore.


Nieuwe maps:

  • Terminal: De snelheid en gewelddadigheid van de Locust invasie heeft Halvo Bay compleet verrast. Inwoners probeerden op welke manier dan ook te evacueren, en COG soldaten werden gevraagd de orde te handhaven. Toch toonden de Locust geen genade: ze raasden door treinterminals zoals deze om ze te bezetten en de grote groepen mensen die daar ingesloten zaten gemakkelijk aan te kunnen. Soms konden COG troepen lang genoeg standhouden voor een evacuatie, maar teveel van hen hebben hun leven verloren voor de mensen en het land waar ze van hielden.

  • Blood Drive: Toen het aantal slachtoffers begon te stijgen, is het personeel van Halvo Memorial begonnen aan hun heftigste dienst in de geschiedenis van Sera. Hun Give Blood Today campagne heeft bloeddonatie gestimuleerd om de COG troepen en gewonde burgers te helpen. Helaas is Halvo snel gevallen, en veranderde het ziekenhuis in gevechtsgrond.

  • Boneyard: Het concept van traditionele herdenkingsdiensten moest geschrapt worden door de constante stroom aan slachtoffers toen Sera ten prooi viel aan de Locust Horde. Gaten in de grond werden begraafplaatsen en mausolea werden gevuld met hopen skeletten van de slachtoffers.

    Het Call to Arms Map Pack zal verkrijgbaar zijn voor 1000 Microsoft Points op Xbox LIVE. Spelers die de “Gears of War: Judgment” VIP Season kopen, zullen eerder toegang krijgen tot de map packs en hebben 25 procent korting ten opzichte van het los kopen van alle add-ons. 1


    Nieuwe Modus: Master At Arms

    Deze nieuwe free-for-all game modus, exclusief voor Gears of War: Judgment, zal jouw vaardigheden flink op de proef stellen. Het doel is om met de 20 verschillende, beschikbare wapens een kill te volbrengen, zonder je toevlucht te zoeken in handgemeen en granaten. Elke succesvolle kill zal je automatisch het volgende wapen beschikbaar stellen tot je alle wapens hebt gebruikt en je jouw vaardigheden hebt bewezen als ware Master at Arms.







  • Reageer