MTV gaat van Scream een TV serie maken.

RDJ134 26 april 2013 om 19:47 uur

De eerste Scream (1996) van Wes Craven was een ode aan alle oude slasher films en stak verhaal technisch verdomd goed in elkaar. Nu kreeg de serie nog vier vervolgen die alleen maar slechter werden en het diepte punt van de fanchise leek bereikt te zijn. Maar het kan altijd lager, want MTV gaat een TV serie van Scream maken. Er is alleen bekend dat MTV (bekend van Game Kings, Snooki en 16 en een sletje) werkt aan een Pilot. Het meest voor de handliggende is dat het een Anthology (iedere keer een ander verhaaltje, iets wat Nightmare on Elmstreet en Friday the 13th ook hadden in een ver verleden) show gaat worden.


MTV is moving forward with a pilot based on the Scream franchise. Yes, that proposed Scream television show may actually happen.

According to Deadline, the network revealed the pilot - reported about back in June 2012 - at its upfront presentation today.

Here's the rub: The pilot no further along in development than it was a year ago.

Tony DiSanto and Liz Gateley are still shepherding the project, however, there is no director, writer or concept for the proposed series.

Reageer