Limp Bizkit komt naar Den Haag toe

RDJ134 27 april 2013 om 03:04 uur

Goed nieuws voor de fans van de rapmetal crossover band Limp Bizkit, want deze komen op donderdag 13 juni naar het Haagse Paard van Troje toe. De voorverkoop begint op maandag 29 april en een kaartje voor het concert kost je
€35,00. Als ik een kaartje kan scoren ben ik er 100% zeker bij, en jij??


Sinds de oprichting van Limp Bizkit is bewezen dat rock en hiphop zich prima laten mengen. Door de jaren heen heeft de band van frontman Fred Durst wereldwijd ruim 40 miljoen albums verkocht, meerdere MTV Europe Music Awards, een MTV Video Music Award en een American Music Award gewonnen en op alle mogelijke podia gestaan. Een van de meest invloedrijke crossoveracts van deze generatie komt in juni naar Paard van Troje.

Successingles te over: onder andere 'Nookie', 'Break Stuff', 'Take A Look Around' en de The Who-cover 'Behind Blue Eyes' tikten hoge plekken in de Nederlandse hitlijsten aan. Na het album 'Gold Cobra', dat uitkwam in 2011, is de band nu aan de slag met plaat nummer zeven. 'Stampede of the Disco Elephants' wordt geproduced door Ross Robinson, die eerder al verantwoordelijk was voor debuutalbum 'Three Dollar Bill, Yall$'.

Limp Bizkit laat weer van zich horen met een reisje richting Nederland. 13 juni spelen ze de enige show in de Randstad en wel in ons Paard van Troje.




Reageer