Vanavond op TV / 25 juni

RDJ134 25 juni 2010 om 16:33 uur

Op deze vrijdagavond zijn er wederom weer een aantal hele leuke films op de TV te bekijken, sterker nog, de liefhebbers van rampenfilms zullen zich zeker gaan vermaken op RTL4. Maar de filmtip van onze kant is toch A Simple Plan.

1: Om 20:30 kickt RTL 4 een heuse rampenavond af, en daarbij starten ze met de zeer vermakelijke film Vulcano uit 1997. Na de zoveelste aardbeving gaat het nu echt los in Los Angeles, want een heuse vulkaan dreigt de stad te vernietigen. In de hoofdrollen zien we o.a. Tommy Lee Jones.



2: Wie na Vulcano nog zin heeft in meer natuurgeweld kan blijven zitten op RTL4, want 22:30 zenden ze Megavault (2009) uit. Hierin zien we de te vroeg overleden actrice Brittany Murphy de strijd aangaan met een grote scheur die de wereld in twee stukken kan breken.



3: In A Simple Plan (1998) zien we hoe twee broers en hun vriend een vliegtuigwrak vinden met daarin een tas met 4,4 miljoen dollar. Ze besluiten een simpel plan op te zetten, maar buiten wantrouwen en hebzucht is er nog een probleem: de FBI komt naar het vliegtuigwrak zoeken. Deze zeer goede film begint om 23:20 op het Belgische Eén.



4: Tot slot kan je om 23:50 op SBS6 kijken naar de sci-fi actiefilm Soldier (1998) met in de hoofdrol Kurt Russell. Hij speelt een genetisch aangepaste soldaat die overbodig is en gedumpt wordt op een verlaten planeet, alleen zijn oude makkers komen nog even langs om deze planeet leeg te roven. Je snap wel dat hij zich niet zonder slag of stoot zal overgeven.

Reageer